1. Jautis

Jaučio Zodiako ženklo atstovai – romantikai, tačiau bijo įsimylėti. Šiais metais teks rizikuoti, kad atrastumėte laimę su antrąja puse. Žvaigždės žada – Jaučiai sutiks geros širdies ir įdomų žmogų, su kuriuo pajus norą sukurti šeimą. Nebijokite atverti širdies – metų šeimininkė žiurkė apsaugos nuo negatyvo. Jums beliks morališkai pasirengti esminėms permainoms, žymiai pagerinsiančioms gyvenimą. Jūsų gyvenimą nušvies meilė, o partneris taps patikima atrama. Beje, Jaučiai savo meilę sutiks visiškai netikėtai. Greičiausiai tai įvyks vasarą, kai apie tai nė negalvosite. Išvykę atostogų, tiesiog mėgaukitės ilgai lauktu poilsiu, o likimo paruoštos staigmenos įvyks savaime.

2. Avinas

Avinai – užsispyrusios asmenybės. Jie nori viską gauti maksimaliai greitai ir lengvai. Net ieškodami partnerio netrokšta pernelyg stengtis, kad taptų laimingi. Šiais metais Avinai turi išties daug šansų sutikti savo gyvenimo meilę. Tiesa, teks atidžiau pasidairyti po savo aplinką – galbūt dėmesio vertas partneris jau seniai yra šalia. Naujų pažinčių nebus daug, kita vertus, visi žmonės bus įdomūs, kūrybingi, tokie, su kuriais nepabostų bendrauti ištisomis paromis. Pasistenkite neturėti galvoje būsimo partnerio idealo – juk idealių žmonių nebūna. Jums pavyks užmegzti santykius su supratingu, nuoširdžiu žmogumi, o tai – svarbiausios savybės.

3. Skorpionas

Skorpionams šiais metais žadamas susitikimas su žmogumi, kurio jie laukė visą gyvenimą. Tai bus meilė iš pirmo žvilgsnio. Potencialus partneris greitai jus sužavės, apžavės, ir santykiai ims sparčiai rutuliotis. Kad meilę išsaugotumėte, stenkitės visada girdėti, ką sako mylimas žmogus, sutramdykite savo egoistinę prigimtį, tada būsite absoliučiai laimingi. Tam turite visas sąlygas.

4. Dvyniai

Dvyniams irgi seksis meilės sferoje. Galiausiai esate pasirengę įsimylėti, o tai nutiks artimu metu. Patirsite stiprų jausmą ir iš karto suprasite – su šiuo žmogumi norite būti. Mokykitės pasitikėti, neieškokite slaptos klastos ar užslėptos poelgio potekstės. Santykiai su žmonėmis klostysis lengvai ir teiks vien tik malonumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)