Tokiu laikotarpiu daugelis gaus progą tiesiog prisėsti ir pailsėti. Dėl to galbūt pavyks nuraminti protą, sudėlioti mintis ir ramiai apsvarstyti savo ateities planus.

Astrologų manymu, laikotarpiu nuo vasario 1 iki 7 dienos daugeliui atsiras galimybė sulipdyti skilusius santykius ir išbristi iš finansinės duobės. Šis laikotarpis taps lemtingu 5 Zodiako ženklams – atsiras visos sąlygos išspręsti visas savo finansines problemas. Baigsis nuolatinis pinigų stygius, tad nebereikės mėnesio pabaigoje skolintis pinigų „iki algos“.

O dėkoti už šią galimybę reikėtų Marsui, kuris pačioje antro naujų metų mėnesio pradžioje įžengs į savo astrologinį būstą – Avino žvaigždyną. Nepatirtą pakilimą ir norą keisti pasaulį pajus daugelis žmonių.

Marsas dovanoja aktyvumą ir norą įveikti išorines kliūtis. Tačiau aktyviam laikotarpiui vertėtų bent kažkiek pasiruošti – juk raudonoji planeta myli tuos, kurie neguli išsidrėbę ant sofos, bet veikia. Nuo vasario 1 iki 7 dienos sustiprės fizinis aktyvumas, ir daug kam atsiras jėgų padirbėti papildomai.

Avino ženklo atstovai ir šiaip paprastai nesėdi be darbo. Jų atsparumas gyvenimo negandoms vertas aplodismentų. Tačiau ir šio ženklo atstovams pasitaiko laikotarpių, kai niekas nesiseka ir nėra pinigų.

Nuo vasario 1 iki 7 dienos visiems šio ženklo atstovams vertėtų plačiau atverti piniginę ir laukti įplaukų srauto. Jis turėtų būti nemažas.

Dvyniai, kurie praėjusiais metais nespėjo įgyvendinti savo finansinių tikslų, vasario mėnesį turės visas galimybes papildyti savo biudžetą. Iš finansinės pelkės išbris tie, kurie nesėdi išsidrėbę ant sofos priešais televizorių. Tie šio ženklo atstovai, kurie ryšis papildomam darbui ar imsis netikėtai atsiradusių uždarbio galimybių, gaus pelnytą atlygį. Skurdo laikotarpis pagaliau baigsis.

Mergelės, kurioms finansų tema visada yra skaudžiausia ir atrodo lyg būtų be išeities, gali atsipalaiduoti. Laikotarpis nuo vasario 1 iki 7 dienos šio ženklo atstovams bus lyg tramplinas šuoliui į neišsenkančią finansų upę. Jums pavyks ne tik pelningai užsidirbti, bet ir atsidėti solidžią sumą. |Į Mergelių ženklo atstovus kreipsis patys rimčiausi darbdaviai, kurie įvertins jų patirtį, įgūdžius bei norą dirbti.

Šauliai, kuriems po žiemos švenčių susikaupė nemažai skolų ir išaugo kredito procentai, galės pagaliau lengviau atsikvėpti. Laikotarpis nuo vasario 1 iki 7 dienos taps sėkmingiausiu per ilgą laiką. Marsas laikysis pačioje geriausioje padėtyje šio ženklo atstovų globėjo Jupiterio atžvilgiu. Sėkmę pritrauks aktyvumas, ir visi šiuo laikotarpiu nuveikti darbai paskatins teigiamus pokyčius.

Ožiaragiai pajus, kaip juodas finansinio nepritekliaus dryžis po truputį baigiasi ir prasideda teigiamo, balto dryžio laikotarpis. Šio ženklo atstovams vasarį padės racionalumas ir gebėjimas išsaugoti kiekvieną centą. Tokia pagalba pravers kuriant finansinį pagrindą būsimiems šių keliamųjų metų mėnesiams. Gebėjimas iš pradžių apmąstyti problemą, ir tik po to imti ją spręsti leis Ožiaragio ženklo atstovams nutolti nuo skurdo ribos ir tapti jei ne turtuoliais, bet bent apsirūpinusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)