Suderinamumas – tai visų pirma vienas kito poreikių suvokimas ir pripažinimas. Partneriai gali sutarti ar nesutarti daugeliu klausimų, tačiau, kaip bebūtų, svarbu antrosios pusės sprendimus vertinti su pagarba.

Kai kurių Zodiako ženklų sąjungos gali būti itin toksiškos. Atkreipkite dėmesį į šiuos 6 derinius.

Liūtas ir Vėžys

Šių dviejų ženklų santykiai vargu ar gali baigtis geruoju. Vėžys tikisi gilaus dvasinio ryšio, o Liūtas gyvena nuolatinėje nepasitikėjimo būsenoje, kuri griauna jo meilės nuotaiką.

Liūto emocinis nestabilumas – šio ženklo atstovai gali akimirksniu nuo rūpinimosi antrąja puse pereiti prie kritikos – atstumia partnerį(-ę). Vėžio ženklo atstovai jautrūs, tad viską priima labai asmeniškai, o pykčio protrūkiai, kurie yra jų gynybos mechanizmas, santykius sugriauna neatitaisomai.

Ožiaragis ir Vandenis

Ir Ožiaragiai, ir Vandeniai garsėja savo ryžtingumu, ir būtent šis bruožas skatina jų abipusę trauką (taip pat juos galiausiai išskiria). Ožiaragiai linkę visiškai pasinerti į santykius, atiduoti visą save, o Vandeniai santykius vertina pragmatiškiau.

Esant tokiai dispozicijai, Vandenis santykiuose ima dominuoti, o Ožiaragis tampa priklausoma puse, kuriai nuolat reikia įrodinėti savo vertę. Galiausiai nuolatinės šių ženklų pastangos perauklėti vienas kitą arba iššaukia didelius konfliktus, arba paskatina vieną iš partnerių (tą, kurio nervai neatlaiko) pasitraukti.

Mergelė ir Dvyniai

Gyvenimą mes nugyvename arba panirę į svajas, arba užsiėmę praktiniais dalykais. Egzistuoti kartu šie kardinaliai priešingi požiūriai negali. Dvynių natūra svajinga, o Mergelės yra emociškai santūrios, pragmatiškos, jos stengiasi rasti praktinį kiekvienos problemos sprendimą.

Šių dviejų ženklų sąjunga negali būti sėkminga – Mergelė atėjus sunkiam laikotarpiui gali paprasčiausiai išeiti, palikusi Dvynius su sudaužyta širdimi. Paprasčiau kalbant, Mergelei atsibosta Dvynių polinkis slėptis nuo problemų savo fantazijų kokone, nes jos linkusios griebti jautį už ragų – imti ir pragmatiškai išspręsti kiekvieną kilusį nesklandumą.

Svarstyklės ir Jautis

Šie du ženklai yra lyg veidrodžiai – jie labai panašūs ir juos dažnai sieja sunkiai paaiškinamas telepatinis ryšys. Šio ženklo atstovai dažniausiai ne šiaip myli, bet dievina vienas kitą, todėl net mintis apie išsiskyrimą atrodo nepakeliama. Iš pradžių šių ženklų atstovai mėgaujasi santykiais, bet vėliau vienas kito draugijoje ima dusti.

Jaučio užsispyrimas ir beviltiškas Svarstyklių įprotis nuolat įrodinėti savo teisybę įkala paskutinę vinį į jų santykių karstą. Jie gerai vienas kitą pažįsta ir supranta, bet tiesiog negali patenkinti visų reikalavimų, kuriuos vienas kitam pateikia šioje sąjungoje.

Skorpionas ir Žuvys

Tai mirtinas derinys, nes abiejų ženklų atstovai išsiskiria itin dideliu jautrumu ir įtarumu. Kai tenka išreikšti savo meilę, Skorpionai įpuola į pačią tikriausią beprotybę. Aistros ugnis ilgainiui sudegina viską, lieka tik sauja pelenų, kurią tenka apverkti. Žuvys gyvena savo kosminiame pasaulyje, o įtarieji Skorpionai nuolat jas dusina, po truputį žudydami meilę ir griaudami pasitikėjimą.

Šaulys ir Vėžys

Šie du ženklai neturėtų ne tik kurti santykių – jie neturėtų net artintis vienas prie kito. Vėžio ženklo atstovai nesugeba duoti konkretaus atsakymo, o Šauliai, pretenduodami į ranką ir širdį, jaučiasi galintys sprogti iš nekantrumo.

Šauliai veržlūs, nori aplenkti net patį gyvenimą, o Vėžiai išlieka ramūs, net kai pasaulis aplink juos keičiasi kosminiu greičiu. Šauliai labiau vertina seksualinį ryšį, o Vėžiai svajoja apie gilų emocinį kontaktą, ir šis neatitikimas galiausiai paskatina santykių griūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)