Ši nuomonė niekaip neprieštarauja alchemijos, okultizmo ir numerologijos principams. Gimimo data, anot išvardytų teorijų šalininkų, liudija apie stebuklingą dovaną (talentą, gebėjimą), kurią gauname ateidami į šį pasaulį ir apie kurią, beje, galime nė neįtarti.

Ar verta tokiais teiginiais tikėti – spręsti jums, tik reikalo esmės šitai nekeičia. Net ir tuo atveju, jei niekada nekilo noras išsiaiškinti, kokią informaciją slepia jūsų gimimo data, dovanos, kurią gavote gimdami, niekas neatėmė. Argi nebūtų apmaudu, jei apie ją taip ir nesužinotumėte? Juk ji – jūsų stiprioji pusė, apie kurią lig šiol neįtariate, rašoma portale netsciencenews.blogspot.com.

Norint išsiaiškinti, kokią dovaną jums parengė likimas, reikia atlikti tam tikrus matematinis veiksmus.

Sudėkite visus savo gimimo datos skaičius – žyminčius dieną, mėnesį ir metus. Sumuokite tol, kol gausite tik vieną skaičių.

Tarkim, jei gimėte 1978 m. rugpjūčio 1 d., skaičiuoti turėtumėte taip: 1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3+4 = 7.

Kaip netrukus įsitikinsite, gautas skaičius yra ypač reikšmingas. Išsiaiškinę jo reikšmę, sužinosite tai, apie ką, matyt, nė neįtarėte.

Skaičius 1 – burtai, stebuklai

Jei atliktų matematinių veiksmų rezultatas – skaičius 1, žinokite, kad jis simbolizuoja tvėrimą ir kūrimą.

Manoma, kad žmonės, kuriems tenka vienetas, išsiskiria galingais magiškais sugebėjimais ir turi raktą į stebuklų karalystę.
Dar šie žmonės pasižymi neįtikėtinai stipria valia. Vis dėlto verta priminti, kad gautos dovanos negalima naudoti siekiant visus ir viską užvaldyti.

Jums skirta dovana – drąsa ir valingumas.

Skaičius 2 – empatija

Gebate ypač gerai pajusti mus supančią energiją. Matyt, todėl nuo ankstyvos jaunystės išsiskiriate gebėjimu itin gerai suprasti kitus žmones. Jūs mokate užjausti ir paguosti.

Jūsų magiška dovana yra širdyje, nesvarbu, patinka jums tai, ar ne. Be to, turite trečiąją akį.

Naudodamiesi gauta dovana, galite palengvinti aplinkinių kančias. Ji taip pat padeda atkurti prarastą energiją: kad taip nutiktų, tereikia užmegzti ryšį su gamta.

Jums skirta dovana – svajonės ir intuicija.

Skaičius 3 – triveidis Menulis

Skaičius 3 simbolizuoja tris Mėnulio fazes, ir tai reiškia, kad jūs esate Triasmenės deivės instrumentas ir vedlys. Apie šią deivę nemažai papasakota anglų rašytojo Roberto Graveso traktate „The White Goddess“.

R. Graveso įsitikinimu, Triasmenė deivė (rašytojas ją vadino Baltąja gimimo, meilės ir mirties deive) apsireiškia kaip mergelė, motina ir senolė. Šios apraiškos atitinka tris moters gyvenimo etapus ir tris Mėnulio fazes – jaunatį, pilnatį ir delčią.

Kaip tik todėl jus visada esate kupini ir kūrimo, ir griovimo galių. Gal teko girdėti posakį, kad norėti reikia apdairiai? Jums ypač verta į jį įsiklausyti. Dalykas tas, kad visoms jūsų mintims ir norams lemta gana nesunkiai išsipildyti.

Jums skirta dovana – gebėjimas kurti ir griauti.

Skaičius 4 – elementai

Ketvertas simbolizuoja 4 planetos elementus – ugnį, vandenį, orą ir žemę. Jūsų asmenybė idealiai balansuoja su visomis keturiomis stichijomis, todėl jums būdingas racionalus mąstymas ir aukštas intelektas.

Kadangi nuolatos naudojatės šių stichijų teikiama energija, jūs labai sunkiai pasiduodate prakeiksmui. Ugnis, vanduo, žemė ir oras sukuria aplinkui jus tam tikros prigimties magišką lauką, apsaugantį nuo bet kokių piktų užmačių.

Jums skirta dovana – elementarioji magija.

Skaičius 5 – spiritizmas

Penketas simbolizuoja penktąjį elementą – dvasią, arba eterį, kaip jį vadino senovės magai. Šį skaičių turintys žmonės nuolatos kontaktuoja su dvasių pasauliu. Jiems netenka pernelyg stengtis, norint iškviesti anapusinio pasaulio jėgas ir su jomis pabendrauti.

Tokie žmonės gali tapti puikiais spiritizmo seansų rengėjais, kadangi jiems pavaldus penktasis elementas – dvasia.

Jums skirta dovana – ryšys su dvasiomis ir bendravimas su anapusiniu pasauliu.

Skaičius 6 – Saulės mokinys

Skaičius 6 simbolizuoja Saulę ir viską, kas su ja susiję. Žmonės, kuriems tenka šis skaičius, tiesiog kunkuliuoja vidine energija. Jums skirtos magiškos dovanos pradmuo – pati Saulė, o tai reiškia, kad jūs – kone visagalis.

Jūs kryptingai siekiate tikslo ir visada tampate lyderiu, tik nepamirškite, kad milžiniškos galios visada susijusios su didele atsakomybe, todėl nepersistenkite, nepiktnaudžiaukite gauta dovana ir nesinaudokite ja siekdami pakenkti kitiems.

Jums skirta dovana – ritualinė magija ir išgydymas.

Skaičius 7 – Mėnulio mokinys

Septynetas simbolizuoja Mėnulį ir visą jo kuriamą magiją, taigi, jūsų magiška dovana – gryna, niekuo neužteršta Mėnulio magija.

Jums net nebūtina specialiai domėtis ritualine magija, kadangi ir taip, tarytum iš prigimties žinote, ką ir kaip daryti. Jums viskas einasi lengvai ir virtuoziškai. Jūs gebate talentingai improvizuoti ir naudotis puikiai veikiančia intuicija.

Jūsų svajos paprastai būna pranašiškos: vos imate apie ką nors svajoti, svajonė kaipmat išsipildo. Jeigu šia dovana naudositės sumaniai ir išmintingai, galėsite daryti stebuklus.

Jums skirta dovana – regėjimai ir išsipildančios svajonės.

Skaičius 8 – tradiciniai burtai

Aštuonetas laikomas daugiausia magiškų galių turinčiu skaičiumi. Jei jūsų gimimo data siejasi su 8, vadinasi, magiškos galios – nepaneigiamas jūsų turtas.

Jumyse veikia savotiškas kompasas, tiksliai nurodantis, kas teisinga, o kas – ne.

Jums skirta dovana – manipuliavimas energija ir alchemija.

Skaičius 9 – šamanas

Paskutinis skaitmuo šiame sąraše simbolizuoja visų išvardytų savybių vienovę. Tai tarsi vartai, ties kuriais viskas baigiasi ir prasideda iš naujo. Štai kodėl daiktus jūs matote taip, kaip niekas kitas.

Jūs – artistiška ir kūrybinga asmenybė, todėl pasaulį ir žmones matote nestandartiškai, iš įvairių pusių ir perspektyvų. Tai reiškia, kad jūs gebate gydyti ir išganyti.

Kadangi devynetas simbolizuoja mirtį ir prisikėlimą, jūs jaučiate vaiduoklių ir dvasių buvimą, be to, galite peržengti įprasto pasaulio ribas ir viršyti žmogiškus sugebėjimus, kaip ir priklauso šamanui.
Jums skirta dovana – astralinė projekcija ir magiją sauganti dvasia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)