Kokių galėtume tikėtis Baltosios Žiurkės metų?

Tokių guvių kaip ir pati žiurkytė, naujo ciklo simbolis: aktyvių, energingų, kupinų naujų pasirinkimų, įdomių pokyčių. Juk ji – labai judrus padarėlis, gebantis lanksčiai reaguoti į permainas, išradingai rasti išeitis bei sprendimus.

Lolita Žukienė

Tad pergales pelnysite greitais sprendimais, konkrečiais veiksmais, apjungę savo jėgas. Beje, palankias aplinkybes reikės susikurti, o pergales – išsikovoti. Šis naujas ciklas pasižymės kovingumu.

Bus įvairių, tiek labai sėkmingų, tiek ir kažkiek sudėtingesnių periodų.

Šiais metais įvyks du Saulės (žiedinis ir pilnas) ir be vieno jau sausio 10-tą buvusio, dar trys daliniai Mėnulio užtemimai.

Laikotarpiu nuo sausio 28 iki spalio 21 dienos Juodajam Mėnuliui (Lilit) viešint Avino ženkle, stiprės noras greitų veiksmų, kai kada netgi karingumas, ketinimas primesti savo valią. Tam reikėtų nepasiduoti. Šiuo laikotarpiu atsvara karingumui galėtų būti diplomatiški sprendimai, tarimasis, kompromiso paieška.

Nuo gegužės 5-6 dienos keisis Mazgų kryptys: Nusileidęs pereis iš Ožiaragio į Šaulio, o Kylantis – iš Vėžio į Dvynių (ten bus artimiausius pusantrų metų). Į pirmą planą iškils būtinybė kolektyvinių sprendimų. Galėsime pajusti, kiek daug galime visi kartu. Teks atsisakyti perdėto biurokratizmo, išryškės poreikis tobulėti, siekti, naujovių. Kryptis: nuo nepajudinamų dogmų – žmogiško santykio link, nuo biurokratiškumo, valdiško požiūrio – sveikos nuovokos, pagarbaus bendravimo link.

Gegužės 16 d. Selena, Baltas Mėnulis pereis į Skorpiono ženklą ir jame bus iki gruodžio 15 d. Šiuo laikotarpiu į paviršių iškils ir anksčiau slėpti dalykai, išaiškėti gali slapti susitarimai. Galimas proveržis medicinoje, biotechnologijose.

Saturno tranzitai Vandenio ženkle stiprins poreikį šiuolaikiškų reformų, ragins mažinti progresą stabdančius suvaržymus.

Nuo spalio 21 d. Lilit įžengs į Jaučio ženklą (bus jame maždaug 9 mėnesius). Tad metų pabaigoje ypač svarbūs taps materialūs klausimai, didelis dėmesys bus skiriamas robotų, dirbtinio intelekto kūrimui ir panaudojimui.

Šiais metais mokysimės būti taupesni, mažiau vartojantys, o labiau tausojantys gamtą, savo aplinką, taip pat branginantys tai, kas tikra. Tame skaičiuje ypač tvirtus tarpusavio ryšius.

Kaip prisijaukinti Baltąją Žiurkytę, kad jos prasidedantys metai būtų geresni, dosnesni, pateisintų mūsų lūkesčius?

Baltosios Žiurkės metais labiau sektųsi optimistiškai žvelgiantiems į gyvenimą ir ateitį, mokantiems pasidžiaugti savo ir kitų pasiekimais, linkusiems laikytis žodžio, žmogiškųjų vertybių. O kad geriau sektųsi, pirmiausia su dėkingumu prisiminkime išlydimus. Pasidžiaukime savo ir artimųjų pasiekimais. Juk puikiai suprantame, kad niurzgant ar kitus kritikuojant, žiūrint į gyvenimą pro tamsesnius akinius, nutoliname savo pačių sėkmę. Tad pasitikdami naujo Jupiterio ciklo metus, prisiminkime tai, kas gera, padaryta, sukurta, kas įdomaus, džiuginančio jūsų gyvenime įvyko.

O galintys pasidžiaugti didesne gausa, atverkite širdį gerumui ir dosnumui, pasidalinkite su esančiais nepritekliuje ar varge, juk esame, kaip gražiai sakė Hemingvėjus, vieni su kitais susiję, nesame atskira sala vandenyne, o visi to paties žemyno dalis.

Kaip sutikti Baltos Metalinės Žiurkės metus?
.
Pirmiausia pagalvokite, kokių patys norėtumėte šio naujo ciklo metų ir praleiskite šią dieną taip, kaip norėtumėte praleisti visus metus. Tegu ši diena bus kaip naujas, švarus baltas lapas. Būkite išradingi, įrašykite jame savo giedrą nuotaiką, širdžių šilumą ir gyvenimo džiaugsmą. Pripildykite šią dieną linksmų pramogų, smagių išvykų ir susitikimų.

Sėkmingos spalvos: balta, melsva, žalsva, gelsva, sidabro, pilkšvo metalo ir dvi įprastinės. Simbolizuojančios sėkmę: raudona ir aukso. Šventiškam stalui: ir riešutai, sėklos, grūdai, vaisiai. Namuose daug šviesos, linksma muzika ir svarbiausia, džiugi nuotaika.

Linksmas ritualas: žiurkytė linkusi kaupti gerus dalykus. Tad šią dieną pasidėkite skrynelę ar dėžutę, kur galėsite kas dieną vis įdėti tai, kas simbolizuotų jūsų naujus pasiekimus, tai, kas džiugintų jūsų širdį, teiktų gerų emocijų. Tai padėtų kasdien prisiminti gerus įvykius, nutikimus ir pasiekimus. Į tai nukreipta gerų minčių energija gausintų tuos puikius dalykus, jūsų sėkmę.

Sėkmingų ir laimingų jums Baltosios Metalinės Žiurkės metų!

Asmeniniais klausimais galima kreiptis ČIA.