Diena gali nustebinti žiniomis bei naujais netikėtais pasiūlymais. Juos reikėtų rūpestingai apmąstyti. Dar jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, reikėtų prisiminti išmintį: neskubėk ir būsi pirmas. Šią dieną į gyvenimą pažvelkite netikėtu sau kampu: pavyzdžiui iš kitų pozicijos.

Lolita Žukienė

Tai diena norintiems gilinti žinias, pradėti naują mokslo ciklą, o taip pat pasiryžusiems išspręsti tarpusavio santykių nesutarimus. Imkitės pagaliau realizuoti savo ilgai brandintus sumanymus
Diena palanki ir darbų, projektų užbaigimui, gilesnei situacijų analizei. Skirkite ją pasiektų rezultatų apibendrinimui, tolesnių veiklos krypčių paieškai.

Šaunu būtų, kaip į lentynas daiktus, susidėlioti įgytas patirtis, vertybes, numatyti sprendimus bei tolesnius veiksmus.Juolab, kad iš Liūto į Vėžio ženklą perėjusi „veidrodine“ vadinama Vakšija, ragins peržvelgti tiek vidinius tiek ir išorinius sukauptus turtus, atrandant kai kuriems jų naują pritaikymą ir panaudojimą. Prasijokite vidiniu sietu kilusias mintis ir naujas idėjas, kad atrastumėte tą svarbiausią grūdą, kurį reikėtų pasėti į derlingą žemę.

Sėkmingas ženklas: ką nors padovanoti.

Nepalankus ženklas: kritikuoti.

Sėkmingos spalvos: perlamutro, žalia, rausva.

Sėkmę pritraukiantys mineralai: perlas, smaragdas, rožinis kvarcas.

Dienos sėkmingi skaičiai: 2, 6.

Stiprios energijos: Mėnulio, Veneros.

Geros dienos jums linki astrologė Lolita Žukienė.