112
Kitas

Jautis

Savaitės viduryje, Mėnuliui pereinant į Ožiaragio ženklą, stenkitės gyventi laisvesniu grafiku. Ketvirtadienį ir penktadienį, jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, būtinas didesnis atidumas keliuose ir buityje, neskubėkite tiek būdami už vairo, tiek ir priiminėdami sprendimus.

Lolita Žukienė

O šeštadienį keisis Mėnulio fazė, prasidės jaunatis ir Baltosios Žiurkės Metai. Tad praleiskite šią dieną taip, kaip norėtumėte praleisti visus metus. Sekmadienis šaunus taikos ir harmonijos auginimui, draugystės ir meilės stiprinimui.

Daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Avinas

Energinga ir veikli savaitė. Jau savaitės pradžioje kils šaunių naujų idėjų. Ir būtent jūsų ženklo atstovams tas idėjas neatidėliojant į tolimesnį stalčių, reikėtų įgyvendinti išsyk.

Pirmadienis, palankių Jupiterio ritmų įtakoje, tiktų visos savaitės strategijos kūrimui, darbo pokalbiams bei pasitarimams. .Antradienis, Mėnuliui viešint Šaulio ženkle, – bendraminčių paieškai, komandiruotėms. Savaitės vidurys, Saulei keliaujant Vandenio ženklu ir Mėnuliui perėjus į Ožiaragio ženklą, gali kaip ledukų, pažerti ir netikėtumų. Ketvirtadienį naujų projektų nepradėkite.

Jis jums palankesnis situacijų nagrinėjimui, pradėtųjų projektų užbaigimui. O penktadienį, dar jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, reikėtų prisiminti išmintį: neskubėk ir būsi pirmas. Šeštadienis pasižymės padidėjusiu tempu, neplanuotų įvykių gausa – keisis Mėnulio fazė. Šią dieną prasidės 12-os metų naujas ciklas. Skirkite ją džiugiems užsiėmimams su mažaisiais, kurkite namuose giedrą nuotaiką. O sekmadienis puikus ramiam atokvėpiui, jaukiam šeimos poilsiui.

Sėkmingos bei džiugios jums šios savaitės!

112
Kitas

Jautis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją