Skorpionas

Ne pačių maloniausių gyvenimo įvykių pastaruoju metu buvo daug, metas nutraukti šią grandinę. Dabar pat imkitės iniciatyvos ir pradėkite ryžtingai veikti – laikas išsilaisvinti ir pasiekti šio to daugiau, nusipelnėte aukštumų.

Dvyniai

Gana jaudintis dėl smulkmenų, verčiau susikaupkite ir siekite harmonijos. Jūsų tikslas artimiausiu metu turėtų būti toks – siekite, kad visi gyvenimo aspektai būtų tinkamai susiję, nė vienas neatimtų per daug laiko ir neigiamai nepaveiktų jūsų gyvenimo. Tai labai svarbu, norint pasiekti reikiamų rezultatų, kad laukti iš tiesų šviesi ateitis.

Avinas

Jei kažkuri jūsų gyvenimo sfera dabar atrodo silpniausia, mažiausiai apsaugota, neverta per anksti nusiminti – būtent jose gali įvykti pokyčių, kurie absoliučiai viską pakeis. Apsišarvuokite kantrybe ir sulauksite akimirkos, kai prasidės pozityvūs įvykiai – tada įsisukite į naują tėkmę ir gerinkite savo gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)