Avinas

Metai bus dvejopi. Pirmasis pusmetis ne itin palankus, tad rimtų sprendimų nevertėtų priimti – geriau tiesiog išlaukti. Gali paaštrėti niūrios nuotaikos, kankins nenoras imti ir veikti. Jausis tiek protinis, tiek emocinis išsekimas. Galimos santykių griūtys, verslo nesėkmės. Antrasis pusmetis – atgimimo laikas, labai palankus tiek šeimai, jos kūrimui, tiek verslui ar turto įsigijimui. Metas, tinkamas įgyvendinti savo planus ir tikslus. Į daugumos gyvenimus sugrįš buvę mylimieji ar seni draugai, o ir vieniši Avinai sulauks savo antrosios pusės. Vestuvės numatomos ne tik vienišiams, bet ir susituokti dar nespėjusioms poroms. Santykiuose netrūks nei laimės, nei džiugių akimirkų.

Jautis

Jaučiams pirmas pusmetis taip pat nebus iš lengvųjų. Dauguma susidurs su skausmingomis situacijomis ar pralaimėjimais, ypač jei tai susiję su valdiškomis įstaigomis, teismais, institucijomis. Tad šį pusmetį nevertėtų skubėti, nors norėsis kalnus nuversti bandant įveikti kliūtis. Viskas išsispręs tik antroje metų pusėje, kai žvaigždės ims globoti Jaučius. Tuomet viskas pakryps gerąja linkme, net jeigu šiuo metų padėtis labai sudėtinga. Visur atsivers durys ir rūpesčiai išsispręs. Netrūks ir naujų galimybių, kuriomis vertėtų pasinaudoti. Tai atneš palengvėjimą. Labai palankus laikas keisti darbą, veiklą ar netgi šalį.

Dvyniai

Dvyniams šie metai bus ypač geri. Bet tik tiems, kurie nebijos rizikuoti, tobulėti, imsis to, ko patys nori, o ne to, kas bus primesta iš šalies. Palankūs metai naujai veiklai ar darbui. Būsite pripažinti, įvertinti. Pagerės ir materialinė padėtis. Metai prabėgs labai greitai, nes visus dvylika mėnesių Dvyniai bus įsisukę į veiksmą, sieks didesnio komforto. Ir tai jiems tikrai pavyks! Santykiuose Dvynių laukia atgimimas. Vienišiai užmegs rimtą ryšį ir įsipareigos.

Vėžys

Metai bus ganėtinai „banguoti“. Pernykščius planus ateinančiais metais Vėžiai užbaigs. Tačiau turės būti apdairūs, nes didelė tikimybė nukentėti nuo sukčių, nesąžiningų žmonių, įvairių intrigų, apgaulių. Vertėtų atidžiai skaityti sutartis ir neskolinti pinigų, nes jie nebus grąžinti. Dauguma Vėžių pakeis ir gyvenamąją vietą, darbą ar net šalį, nes ten laukia geresnis darbo pasiūlymas ar paaukštinimas. Vėžiai, turintys įvairių priklausomybių, patirs daug išbandymų. Teks tvirtai suimti save į rankas, nes silpnybės ims viršų, o kontroliuoti jas bus sudėtinga. Didelė traumų, ligų ar jų komplikacijų tikimybė, tad atsargumo reikės ir šiose srityse. Drąsiai galite imti paskolas, įsigyti turto, pirkti, parduoti, investuoti, rizikuoti ir tiesiog nerti į nežinią baimę palikdami už nugaros.

Liūtas

Ateinančiais metais Liūtai supras, kad tai, ką sukūrė, jau nebeturi prasmės, ir imsis naujų dalykų, kurių vertė bus didesnė, nei iki šiol turėjo. Bet tam reikės ryžto – palikti tai, kas įprasta. Seksis tiems Liūtams, kurie nebijos sugriauti įprastinę tvarką. Jie bus žvaigždžių globojami ir sėkmė juos tikrai lydės: sulauks pripažinimo, padarys didelę pažangą, o ir pastangos bus įvertintos. Ateinantys metai Liūtams – karminiai. Todėl teks atsakyti už klaidas. Gausite atpildą, kokio patys nusipelnėte: už gėrį – geru, už blogį – blogu. Svarbiausia nustoti dairytis į praeitį, pradėti gyventi dabartimi ir ateitimi. Tuomet gyvenimas pradės gerėti. Tik nuo pačių Liūtų priklauso, kokie bus 2020-ieji.

Mergelė

Kaip ir keliems kitiems ženklams, metai bus dvejopi. Vienoms Mergelėms – daugelio netekčių, traumų, ligų, konfliktų, skyrybų, o kitas globos žvaigždės, viskas eisis lengvai ir greitai. Svarbiausia Mergelėms visus metus vadovautis proto balsu – nepasikliauti vien savo nuojauta, intuicija, – nugalėti įvairias baimes ir labiau pasitikėti savimi. Seksis tiems, kurie imsis mokslų, sieks žinių ar tiesiog naujos pradžios. Vieniši asmenys sulauks savo antrosios pusės. Mergelėms netrūks svajonių išsipildymo, tikslų pasiekimo, tačiau daugiau dėmesio teks skirti sveikatai.

Svarstyklės

2020-ieji šio ženklo atstovams bus itin svarbūs. Kaip Svarstyklės šiuos metus užsuks, taip jie ir suksis. Tad reikės ir drąsos, ir ryžto. Teks daryti viską, kas įmanoma, kad atsilaikytumėte. Neišvengsite ir įvairių skausmingų situacijų ar pralaimėjimų, sunkesnių mėnesių. Būsite priversti rinktis vieną iš dviejų: ar toliau eisite tuo pačiu keliu, ar išdrįsite žengti naujuoju. Tai bus susiję tiek su darbu, tiek su asmeniniu gyvenimu. Sulauksite paramos ar pagalbos iš vyresnių žmonių – ją vertėtų priimti.

Skorpionas

Kitais metais Skorpionai turėtų atskleisti savo tikrąjį aš. Bus daug vizijų, planų, svajonių, o kad jos išsipildytų, reikėtų visko imtis palaipsniui, sistemingai – nuo vieno dalyko prie kito. Tik tuomet viskas pavyks. Jei norėsis visko iš karto, viskas ir sugrius. Laukia nauji darbo pasiūlymai ar tiesiog keisite gyvenamąją vietą. Skorpionams ateinantys metai lėtai, bet užtikrintai eis geryn. Svarbiausia nepražiopsoti smulkmenų – tai raktas į sėkmę.

Šaulys

Metai labai geri, ypač tiems ženklo atstovams, kas stovi savame kelyje. Turėtumėte daugiau dėmesio skirti sau, savo norams, svajonėms, o naštą padalyti kitiems. Liaukitės visiems buvę geri – daugiau egoizmo! Jums tai bus tik į naudą. Vienišiai sutiks antrąsias puses, naujus draugus. Norėsis kurti šeimą, įsigyti namus ar imtis šeimos verslo, veiklos, kuri užtikrins saugumą ir gerovę. Šauliai daug ką sugeba ir moka, tik turi pamatyti galimybes ir jomis pasinaudoti. Viskas priklausys nuo jų pačių. Jei nieko nesiims, puls į depresiją.

Ožiaragis

Bus sunku išlaikyti pusiausvyrą. Lauks gausūs iššūkiai, bus dideli norai daug pasiekti ar išsilaikyti, o tai užblokuotų Ožiaragius ir viskas imtų suktis tame pačiame rate. Todėl reikėtų ieškoti kompromisų, išnaudoti savo talentą, kūrybingumą, nepasiduoti kitų žmonių manipuliacijoms. Tai, kas ves iš pusiausvyros, reikia tiesiog užbaigti, nebijoti išeiti. Nauja pradžia – tai atgimimas. Pakilsite lyg feniksas iš pelenų. Bus daug teigiamų įvykių ir džiaugsmo. Galbūt pavyks įsigyti savus namus arba kitą brangų daiktą, sukurti šeimą, vyskite į keliones. Tai, kas anksčiau buvo užgaida, taps realybe. Tad veiksmo ateinančiais metais tikrai netrūks!

Vandenis

Vandeniai šiais metais atskleis savo talentus, daug kas jų gyvenime pasikeis. Svarbiausia – nesigręžioti atgal ir eiti tik pirmyn. Teks kažką paaukoti ar atsisakyti dėl geresnio rytojaus – kitaip nieko nebus. Sutiksite ir naujų draugų, ir santykiuose sulauksite naujų jausmų bangos ar net vaikelio. Vieni Vandeniai mokysis, sieks žinių, kiti stengsis įveikti išbandymus, nesutarimus, konfliktus. Seksis tiems, kurie laikysis pasirinktos krypties. Tuomet ateis laukiama sėkmė, svajonės ims pildytis. Bet reikės įdėti pastangų, o ne plaukti pasroviui. Ateinančiais metais jums viskas bus įmanoma!

Žuvys

Norint pasiekti tikslą ateinančiais metais prireiks asmeninės drąsos ir drausmės. Neišvengsite vidinės kovos su pačiais savimi. Silpnybės tiesiog ims viršų, todėl teks būti tvirtiems, ryžtingiems. Laukia daug pokyčių – vieni keis darbą, kiti gyvenimo būdą. Ateinančiais metais bus svarbus ir darbas, ir šeima, todėl būsite linkę į kraštutinumus. Netrūks naujų įsipareigojimų valdžiai, institucijoms ar įstaigoms. Prasidės ir naujas gyvenimo etapas – su kliūtimis ir naujais išbandymais. Bet juos įveiksite pasikliaudami savo intuicija ir imdamiesi iniciatyvos. Tuomet jūsų metų tikslai bus pasiekti.