Ateinančių metų globėja, Baltoji Metalinė Žiurkė dosniai dalins pažadus apie gerovę, klestėjimą ir linksmybes.

2020 metų globėja geriau nei kas kitas išmano pačius paprasčiausius dalykus.

Mums tereikia įsiklausyti į astrologų, stilistų ir dizainerių patarimus, kad metai būtų išties geri ir sėkmingi.

Visų pirma reikia atkreipti dėmesį į pagrindines spalvas, simbolizuojančias metų globėją – nuo klasikinės baltos ir juodos iki auksinės, sidabrinės ir blyškiai rožinės bei visų pilkos spalvos atspalvių.

Žvyno pavidalo ir įvairūs kitokie blizgučiai, kristalai, karoliukai, įvairūs akmenukai ir pereinamų spalvų audiniai puikiai papildys kiekvieną įvaizdį. Taip kad drąsiai rinkitės net pačius ryškiausius ir netgi įmantrius apdarus, kurių nebūtumėte drįsusi apsirengti per jokią ankstesnę šventę.

Naktį iš gruodžio 31-os į sausio 1-ą būtina tiesiogine prasme blizgėti ir švytėti – tik taip jūs galėsite pamaloninti protingą ir vikrų gyvūną, kuris jums už tai dosniai atsilygins.

1. Blizgančios suknelės

Planuojate eiti į įmonės vakarėlį? O gal svajojate atsidurti dėmesio centre? Tada drąsiai puoškitės drabužiais iš blizgančio audinio – suknele ar elegantišku kostiumu, kurio pereinamos spalvos keičiasi blankioje interjero šviesoje. Jei anksčiau tokie drabužiai buvo laikomi peržengiantys ribas, atėjus Naujiems metams visos gerą ir prastą skonį skiriančios ribos ir rėmai išnyks, ir liks tik prabanga, blizgesys ir glamūras.

2. Juoda, balta ir raudona spalvos

Jei jūsų stilius labiau konservatyvus, galite rinktis nemirtingą klasiką – juodą, baltą ir raudoną spalvas.

Šios spalvos tobulai tiks ir išsiruošus į viešą renginį, ir dalyvaujant jaukioje šventėje namuose.

3. Pastelinių spalvų drabužiai, marginti švelniais raštais

Toms, kurios nori atrodyti paprastai, lengvai, elegantiškai, o svarbiausia – moteriškai, vertėtų atkreipti dėmesį į apdarus iš pastelinių spalvų, švelnių atspalvių audinių. Drabužiai iš švelnių, lengvų, praktiškai peršviečiamų audinių tinka norint sukurti romantišką ir paslaptingą, nepakartojamą įvaizdį.

4. Visi pilkos ir plieninės spalvos atspalviai

Sutinkant 2020-uosius ypač tinka pilka spalva ir jos atspalviai, taip pat verta atkreipti dėmesį ir į plieninę spalvą, kurią įvertins ne tik Naujųjų metų globėja Žiurkė, bet ir jūsų svečiai.

5. Papuošalai ir aksesuarai

Kokie Nauji metai be papuošalų ir aksesuarų? Blizgėti turi ne tik suknelės, bet ir batai, rankinukas, auskarai ir žiedai... Kuo labiau blizgėsite, tuo geriau. Auksas, rožinis auksas, platina, sidabras, brangakmeniai ir tauriuosius metalus imituojanti bižuterija – visa tai tinka Naujųjų metų naktį.

Nereikėtų vengti ir masyvių papuošalų, pagamintų, vėlgi, iš geltono ar šaltų atspalvių metalo, inkrustuotų brangiaisiais ir pusbrangiais akmenimis, Svarovskio kristalais arba pereinančių spalvų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)