Avinas

Avino ženklo atstovų 2020 metais laukia likimo dovanų lietus. Ateinantys metai jiems bus iš tiesų sėkmingi. O tam, kad nuo tokios sėkmės neapsvaigtų galva, Visata Avino ženklo atstovus mokys išminties ir santūrumo.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovai garsėja atsargumu ir siekiu geriau turėti žvirblį rankoje, nei vaikytis briedį girioje. Ateinančiais metais aukštesnės jėgos dar labiau sustiprins Vėžio ženklo atstovų intuiciją, tad jie galės rizikuoti nebijodami nudegti, nes jų laukia neabejotina sėkmė.

Mergelė

Mergelių ženklo atstovus aukštesnės jėgos saugos praktiškai nuo visko, todėl nereikėtų stebėtis, kad Mergelėms seksis visose srityse. Pačioje ateinančių metų pradžioje Fortūna užsuks pas Mergelę į svečius ir nenorės išeiti.

Šaulys

Šaulio ženklo atstovams astrologai žada metus, kupinus ryškių, džiugių įvykių. Jų bus tiek daug, kad net tokiems optimistams, kaip Šauliai, gali pasirodyti, jog tai nėra paprastas sutapimas. Ir išties taip ir bus. 2020 m. Visata taps Šaulio angelu-sargu, ir nukreips šio ženklo atstovus į baltą gyvenimo atkarpą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)