113
Kitas

Avinas

2020-ieji suteiks kiekvienam mūsų vienai ar kitai veiklai palankius periodus, progų gabumų atskleidimui, galimybių asmeniniam tobulėjimui, padės rasti širdžiai artimą veiklą.

Bus ir jautresnių dienų: šiais metais įvyks 2 Saulės (žiedinis ir pilnas) ir 4 daliniai Mėnulio užtemimai. Sausio 25 dieną prasidės 12 metų naujas ciklas – Kinų Baltos Metalinės Žiurkės metai. Šis ciklas pasižymės padidėjusiu tempu, greitais, ryžtingais sprendimais, neplanuotų įvykių gausa. Pagrindinį dėmesį būsite linkę skirti šeimai, artimiesiems, gausos didinimui. Kai kam šie metai bus tais, kada sutiks sau skirtąjį. O kai kas šiais metais pagaliau galės sulaukti gandrų.


Sausio 28 dieną Lilit pereis iš Žuvų į Avino ženklą, kuriame viešės iki spalio 21 dienos. Tad šie mėnesiai pasižymės stipria energija, noru greitų rezultatų. Gyvenimas gali jus įsukti į greitų įvykių, besikeičiančių situacijų sūkurį.

Gegužės 5–6 dienomis keis Mazgų kryptys: Nusileidęs pereis iš Ožiaragio į Šaulio, o Kylantis – iš Vėžio į Dvynių (ten bus artimiausius pusantrų metų). Į pirmą planą iškils profesinis ir asmeninis tobulėjimas, žinių siekimas, darbe – būtinybė kolektyvinių sprendimų.

Nuo spalio 21 d. Lilit įžengs į Jaučio ženklą ( bus jame maždaug 9 mėnesius). Tad metų pabaigoje ypač svarbūs taps materialūs klausimai.

Šiais stiprių energijų nuotaikingais metais kurkite gražius ateities planus, stiprinkite draugystės ir meilės ryšius.

Sėkmės bei gyvenimo pilnatvės 2020-aisiais!

113
Kitas

Avinas