Dalykas tas, kad žmonės linkę numatyti dieną, nuo kurios pasižada dėti visas pastangas, kad patys pasikeistų teigiama linkme: atsikratytų žalingų įpročių, susitaikytų su giminėmis, kardinaliai pakeistų gyvenimo būdą ir pan.

Bet ar tikrai pokyčiai galimi tik prasidėjus naujam kalendoriniam laikotarpiui? Astrologai su tuo nesutinka. Jie teigia, kad kai kurių Zodiako ženklų atstovai esminių permainų ir teigiamų emocijų pliūpsnių gali tikėtis dar šiemet.

Šie metai išpuolė ne patys palankiausi: daugelio planetų globotiniams teko išgyventi rimtų sukrėtimų ir skausmingų netekčių. Susikaupęs nuovargis atitinkamai paveikė jų elgesį ir paliko akivaizdų įspaudą veiduose.

Tačiau viltingai žvelgiant į ateinančius metus, negalima atmesti tikimybės, kad kas nors gero gali atsitikti jau netrukus, kol dar skaičiuojamos 2019-ųjų dienos.

Ypač džiuginančios prognozės skelbiamos keturių Zodiako ženklų atstovams. Skaitydami toliau, sužinosite, kurie iš dvylikos turėtų laikyti save tais laimingaisiais, dar šiemet galinčiais tikėtis malonių staigmenų.

Dvyniai, kaip žinia, mėgsta įvairiausius siurprizus, ir keletas puikių akimirkų jų dar tikrai laukia.

Šiais metais Dvyniams fortūna buvo gana palanki: leido pagaliau atsikvėpti, nusiraminti ir atsipalaiduoti. Atrodytų, nieko geresnio tikėtis nė nereikia, tačiau Dvyniams palankių permainų metas dar nesibaigia: malonūs netikėtumai juos džiugins ištisą rudenį ir žiemą.

Šiuo laikotarpiu iš Dvynių bus pareikalauta tik vieno: nepražiopsoti progos pasinaudoti ypač palankiai susiklosčiusiomis aplinkybėmis.

Kad sėkmė nenusigręžtų, nederėtų kreipti dėmesio į smulkmenas ar pasiduoti įvairioms baimėms. Dvyniai turėtų drąsiai žengti pirmyn ir tiesiog jaustis laimingi.

Mergelės ženklo atstovams šiais metais teko ganėtinai pavargti. Įvykusios permainos kartais priversdavo pasijusti taip, tarsi gyvenimas byrėtų į šipulius. Nesėkmės, galima sakyti, vijo viena kitą, nepalikdamos laiko kaip reikiant atsitiesti.

Dabar Mergelėms privalu suprasti, kad viskas vyko ne veltui, be to, susitaikyti su pakitusia padėtimi, imti spręsti iškilusias problemas ir atsikratyti gniuždančio kaltės jausmo.

Užsitikrinti sėkmę pavyksta ne visada, bet reikia išmokti atkakliai siekti prasmingo tikslo, užuot kūrus nerealius planus.

Gera žinia ta, kad metų pabaigoje Mergelėms pavyks pasidžiaugti palankiomis permainomis: pagaliau liausitės blaškęsi ir, tarsi praregėję, suvoksite, kad gyvenimas – nuostabus, nors ir kupinas išbandymų.

Šviesios mintys neišvengiamai ims traukti ir kitas teigiamybes: galbūt pagerės sveikata, o gal laimingai įsimylėsite.

Ilgainiui vėl įprasite mąstyti pozityviai, o tada atrodys, kad visas pasaulis nušvito žaižaruojančiomis spalvomis. Būtent tokia nuotaika, greičiausiai, lydės jus iki metų galo.

Vėžiams šiais metais teko elgtis ypač spontaniškai, imtis visiškai netikėtų sumanymų.

Atrodytų, jiems puikiai sekėsi, ir tenka tiktai džiaugtis, kad seksis ir toliau.

Iki pat metų pabaigos Vėžiai turės išlikti veiklūs. Paskutiniais metų mėnesiais likimas jiems pateiks tam tikrų rebusų, kuriuos neišvengiamai teks spręsti. Tai bus nauja patirtis, leisianti neprarasti energingumo.

Rudenį tikėtinos naujos, įdomios pažintys, suteiksiančios Vėžiams naujų emocijų ir įspūdžių. Nors ne visiems troškimams bus lemta išsipildyti, besibaigiant rudeniui Vėžius gali aplankyti beprotiška meilė.

Labai tikėtina, kad Naujųjų metų išvakarėse sutiksite žmogų, tapsiantį viso gyvenimo palydovu. Tik jokiu būdu nedarykite jam spaudimo, leiskite apsiprasti, palaukite, kol jo troškimai ir jausmai sutaps su jūsiškiais.

Vėžiai gali tik padėkoti likimui, kad šiemet neleido jiems apsnūsti, kad vertė eiti pirmyn ir nepraleisti palankių progų.

Šauliams artimiausias metas bus palankus spręsti asmeninio pobūdžio problemas, atsikratyti vidinių būgštavimų.

Ganėtinai ilgai nepajėgėte suprasti, kokia jus ištinkančių nesėkmių priežastis, tačiau netrukus būsite nukreipti teisingu keliu ir rasite atsakymą į šį klausimą. Atsikratysite ir pančių, kurių suvaržyti nepajėgėte pajudėti iš vietos.

Metams artėjant į pabaigą Šauliai pajus neįtikėtiną palengvėjimą ir jėgų antplūdį, leisiantį pastebėti begalę aplinkybių, į kurias anksčiau neatkreipdavo deramo dėmesio.

Išsisklaidžius akis temdžiusiam rūkui, Šauliai ims megzti pažintis su žmonėmis, kurie padės pastebėti pozityvius gyvenimo aspektus ir įkvėps naujiems darbams.

Taip nusiteikę, Šauliai sugebės džiaugtis net menkiausiomis smulkmenomis, tarkim, pro debesis vos vos prasišviečiančia saule. Jie bus pajėgūs patys susikurti tokią nuotaiką, kokios tik užsigeis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)