Kaip atpažinti save įsimylėjusį žmogų? Astrologai ir psichologai išskiria tris Zodiako ženklus, kurie yra tiesiog įsimylėję save:

Dvyniai

Gali atrodyti, kad Dvyniai moka mylėti. Be abejo, jie žino, kas yra kito žmogaus meilė, bet šis jausmas jiems vis tiek – antroje vietoje. Šio Zodiako ženklo atstovai ypač pavojingi, nes sugeba nuslėpti perdėtą savimeilę. Jie moka mylėti du žmones vienu metu, beje, pirmas žmogus – jie patys, o antras – bet kas.

Dvyniai dievina save, bet ne kaip narcizai – jie tiesiog niekada nepaiso svetimų prioritetų. Jiems daugiau nei kitiems santykiuose reikia laisvės. Jei jie kažko nori, jūs – arba su jais, arba ne, savo sprendimo Dvyniai neatsisakys. Toks gyvenimas įmanomas, jeigu jūs – diplomatas. Dėl neprincipingumo Dvyniams labai sunku rasti meilę.

Jautis

Jaučio ženklo atstovai, ypač moterys, yra tipiniai narcizai. Šiems žmonėms patinka savimi gėrėtis, džiautis savo grožiu. Jei paklausite, ką jie laiko gražiausiu žmogumi žemėje, didelė tikimybė, kad atsakys, jog gražiausi – jie patys. Jaučiai ne šiaip tiki savo grožiu, o yra absoliučiai įsitikinę, kad jų formos ir proporcijos idealios. Net jei jie pripažins, kad vertėtų pasportuoti ir kiek sulieknėti, vis tiek nerasite gražesnių už juos žmonių.

Įmanoma susigyventi su tokiu žmogumi. Bet jei iš pradžių šis bruožas erzina, geriau nė nemėginkite gyventi su Jaučiu. Atpažinti savimylą Jautį labai lengva – jo išmaniajame telefone labai daug asmenukių ir nuotraukų, kuriose – tik jis. Šiuo požiūriu, į Jaučius panašios tik žuvys, tik jų narcisizmas nėra toks atviras ir stiprus.

Liūtas

Liūtai viską daro dėl savęs, tik, priešingai nei Dvyniai, šito neslepia. Jie turi polinkį savimi gėrėtis, kaip Jaučiai. Iš principo, Liūtai – didžiausi savimeilos visame pasaulyje. Būna laikotarpių, kai jie kažką daro kitų labui, bet taip nutinka retai. Liūtai nepamiršta aplinkinių pagalbos, bet patys kitiems padeda tik tada, kai neturi jokių rūpesčių.

Jeigu žmonės taptų superdidvyriais kaip filmuose, tarp Liūtų jų būtų nedaug, nes jie pirmiausia spręstų savo problemas, o tik paskui padėtų žmonėms. Liūtai mėgsta darbuotis kitų labui tik tada, jei tai pasitarnauja jų reputacijai. Neverta tikėtis iš jų altruizmo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)