Kuriam gi Zodiako ženklui ekspertai priskiria tokias savybes – kuris iš dvylikos laikomas pačiu stipriausiu? Šiek tiek pamąstę, tikrai galite atspėti.

Labai tikėtina, kad jūsų spėjimas yra teisingas: tai – Avinas. Šį ženklą globoja Saulė, saugo Marsas, o jėgų suteikia Plutonas. Avinams būdingos dvasios stiprybės galėtų pavydėti bet kurio kito ženklo atstovai. Avinai niekada nesitaiksto su pralaimėjimu – jie siekia tiktai pergalės. Avinų ryžtas neleidžia sustoti ir apsigręžti pusiaukelėje, kad ir kokios sudėtingos būtų susiklosčiusios aplinkybės. Jų valia – tiesiog nepalaužiama, o kūnas – ištvermingiausias. Be to, Avinai dažniausiai – ypač kūrybingi. Jie vienu žodžiu ar net judesiu gali ir sunaikinti kitą žmogų (arba jo idėją), ir užauginti jam sparnus.

Šio konkretaus žvaigždyno atstovai yra ypač charizmatiški. Jie išsiskiria genialia atmintimi, todėl niekada nepamiršta aktualios informacijos. Avinai gali tapti tikrais draugais. Šalia jų visada atsiduria labai stiprios ir valdingos asmenybės, bet net ir jos neišvengiamai supranta, kad lyderis yra ir bus Avinas.

Visgi nėra tokio Zodiako ženklo, kuris neturėtų kokios nors silpnybės, taigi, Achilo kulną turi ir Avinas. Kai Avinų energija ima lietis per kraštus, jie tampa agresyvūs. Kadangi šiurkštus elgesys mažai ką žavi, Avinams kartais prireikia milžiniškų pastangų, kad sutramdytų savo impulsyvumą ir neprisidarytų rimtų bėdų.

Kitų Zodiako ženklų atstovams astrologai rekomenduoja kuo dažniau pabuvoti Avinų draugijoje. Iš jų visada yra ko pasimokyti. Avinai – tikri eruditai: kartais gal susidaryti įspūdis, kad jie nusimano visose įmanomose srityse. Šio ženklo atstovai tikrai moka sudominti: intriguojančiai papasakoti net pačią banaliausią istoriją jiems – vieni juokai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)