Tyrimas, pavadintas „Kurie Zodiako ženklai labiausiai linkę į neištikimybę?“, buvo atliktas svetainėje „Gleeden“, kuri specializuojasi nesantuokinių pažinčių srityje.

Kokybinis tyrimas apžvelgė daugiau nei dviejų milijonų svetainės narių duomenis ir išgrynino, kurių Zodiako ženklų atstovai labiausiai linkę išduoti savo antrąją pusę.

Pirmoje vietoje neištikimųjų sąraše yra Šaulys – net 16 procentų „Gleeden“ narių gimę būtent tarp lapkričio 23-ios ir gruodžio 21-os dienos. Šio ženklo atstovai pasižymi aistringumu ir maištingumu, ko gero būtent šios savybės ir paskatina juos taip masiškai sukti į kairę.

Antroje vietoje yra Dvyniai – iš visų „Gleeden“ narių net 14 proc. yra gimę nuo gegužės 21-os iki birželio 21-os dienos. Šio Zodiako ženklo atstovai paprastai yra labai atviri, plačių pažiūrų, mėgstantys rizikuoti. Jie labai greit ima nuobodžiauti ir netoleruoja nuobodulio, o tai santykiuose gali kelti problemų. Be to, Dvynių ženklo atstovai pasižymi gera iškalba – tai reiškia, kad jie mėgsta flirtuoti ir yra puikiai įvaldę gundymo meną.

Trečioje neištikimųjų sąrašo vietoje yra Avinas – 13 proc. „Gleeden“ narių švenčia gimtadienį nuo kovo 20-os iki balandžio 20-os dienos. Avino ženklo atstovai spontaniški ir impulsyvūs, jie nekenčia rutinos. Siekdami paįvairinti savo gyvenimą Avino ženklo atstovai nesibodi leistis į nuotykius už ilgalaikių santykių ribų.

Kiti ženklai, kuriems taip pat būdingas nuotykių už santuokos ribų troškimas, yra Vandeniai (12 proc.), Ožiaragiai (9 proc.) ir Vėžiai (8 proc.), o mažiausią polinkį į neištikimybę turi Mergelės, Žuvys ir Skorpionai.

Šie duomenys astrologijos ekspertų visiškai nestebina – pasirodo, patys neištikimiausi ženklai priklauso tai pačiai astrologinei grupei.

„Šaulys, Dvyniai, Avinas ir Vandenis vadinami vyriškais ženklais: jie yra aktyvūs, drąsūs, mėgstantys bendrauti.“ Visi jie yra laisvos dvasios, labai aistringi.

Vis dėlto ekspertai įspėja, kad renkantis gyvenimo partnerį reikėtų atsižvelgti ne vien į astrologinį jo (jos) ženklą.

„Žmonių požiūris į gyvenimą skiriasi, taip pat skiriasi požiūris ir į neištikimybę santykiuose“, – reziumuoja ekspertai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)