Kiekvienam mūsų įprastam Zodiako ženklui būdingas tam tikras mėnuo. Norėdami rasti sau ar draugams tinkamą aprašymą, pirmiausia susiraskite reikiamą Zodiako ženklą, o tada žiūrėkite, koks mėnuo jį atitinka.

Štai kokius mėnesius pagal žydišką kalendorių atitinka horoskopo ženklai:

Avinas – nisano mėnuo

Po Avino ženklu gimę žmonės – drąsūs, ryžtingi, turi savo požiūrį, progresyvūs ir tuo pačiu agresyvūs, karingi, ryžtingi.

Stodami į kovą jie padarys viską, kad laimėtų, pirmieji smogs ir nukaus priešą. Istorinis nisano mėnuo žymus tuo, kad žydai išėjo iš Egipto, tai buvo perėjimas iš vidinės vergovės į apsivalymą nuo nuodėmių, iš fizinės priklausomybės – į laisvę.

Jautis – ijaro mėnuo

Pagal žydų horoskopą, ijaro mėnuo atitinka Jaučio ženklą. Tas pats jaučio simbolis puošia ir žydų kalendorių. Jis įkūnija suaugusį, savarankišką gyvūną. Jautis – žingsnis į savarankiškumą, savo individualumo atskleidimą.

Dvyniai – sivano mėnuo

Dvyniai intelektualūs, trokštantys žinių, nes jiems žinios – jėga. Kuo daugiau informacijos bus gauta šiandien, tuo lengviau bus rinktis rytoj.

Dvyniams sunku susitelkti į vieną reikalą, jiems dažnai mainosi nuotaika, jie – lyg vėjas, keičiantis kryptį ir stiprumą. Todėl Dvyniai, pagal žydų horoskopą, kasdien gali būti kitke.

Vėžys – tamuzo mėnuo

Pagal žydų horoskopą, Vėžiui daugiau nei kitiems Zodiako ženklams reikia rūpesčio, meilės, atsidavimo.

Be to, jie turi labai stengtis, kad negalvotų apie praeitį, atsitrauktų nuo nerimą keliančios situacijos ir žiūrėtų į priekį, palikę skausmingus prisiminimus.

Jiems ai vienintelis būdas rasti meilę ir laimę. Pagal žydų horoskopą, Vėžiai – namų statytojai. Jų šūkis – „Mano namai – mano tvirtovė“. Jie labai prisirišę prie šeimos, prie namų, domisi istorija, astronomija ir viskuo, kas primena praeitį.

Liūtas – avo mėnuo

Tai penktas žydų kalendoriaus mėnuo. Pagal žydų horoskopą, Liūtas gauna energijos tiesiai iš Saulės, tai – vienintelis Saulės veikiamas Zodiako ženklas. Todėl Liūtams atrodo, kad visas pasaulis sukasi aplink juos.

Liūtai pasitiki savo jėgomis, galimybės, šį pasitikėjimą projektuoja visam pasauliui. Jie nori, kad juos gerbtų, o jei negerbia, jie ima keršyti. Liūtai – tarsi karaliai, gali būti išdidūs, priekabūs... Jie – ne tokie kaip visi, Jie – Liūtai.

Mergelė – eliulio mėnuo

Mergelių išskirtinumas – nuolatinis švaros ir tvarkos siekimas. Niekas taip netrukdo Mergelei kaip netvarka. Jų darbo stalas, namai, automobilis – efektyvumo ir tvarkingumo pavyzdžiai.

Mergelių aplinkoje viskas turi savo vietą. Mergelės patikimos, atsakingos, joms garbės reikalas atlikti užduotį. Pagal žydų horoskopą, Mergelės mano, kad fiziniam pasauliui reikalinga ideali tvarka, kurią palaikyti jas ir atsiuntė į Žemę.

Svarstyklės – tišrėjaus mėnuo

Pagal žydų horoskopą, Svarstyklės siekia pusiausvyros ir vienybės santykiuose ir savo aplinkoje, bet įprastai yra pasiklydusios, susipainiojusios.

Jos svarsto, pasveria kiekvieną problemos aspektą, bandydamos atrasti pusiausvyrą. Svarstyklės visada mato dvi ginčo puses, abi joms atrodo vienodai sąžiningos.

Skorpionas – chešvano mėnuo

Pagal žydų horoskopą, Skorpionai – gabūs verslininkai. Jiems patinka pinigai, nes jie suteikia kontrolę ir valdžią. Jie būna garsūs gydytojai, astrologai, finansininkai, pasižymi puikia intuicija. Jie stipriai linkę į mistiką, turi didelį dvasinio vystymosi potencialą. Pasirinkę netinkamą kelią gali tapti negailestingi ir mirtinai pavojingi.

Šaulys – kislevo mėnuo

Po Šaulio ženklu gimęs žmogus – iš prigimties optimistas. Jam viskas patinka, viskas džiugina. Tokie žmonės supranta, kad patys gali išspręsti bet kokią užduotį ir maksimaliai vardan to pasistengs.
Dažnai Šauliai pernelyg optimistiški, linkę perdėti, ironizuoti, turi polinkį azartiniams žaidimams. Jie apsigimę filosofai, mokytojai, meilužiai, draugai.

Ožiaragis – teveto mėnuo

Šį mėnesį gimusiems žmonėms dažnai tenka patiri materialinių sunkumų, jie stipriai jaudinasi dėl rytojaus. Pagal žydų horoskopą, Ožiaragiai – šeimos žmonės, rūpinasi namais.

Dažniausiai jie nereligingi, netiki Dievu, nes yra stipriai priklausomi nuo materialiosios pasaulio dalies. Šį mėnesį gimę žmonės patikimi, atsakingi, rūpestingi, punktualūs, juk laikas – pinigai.

Vandenis – Švato mėnuo

Vandenis priklauso oro stichijai. Vandeniai iš prigimties – maištininkai, jiems labiausiai rūpi asmeninis gyvenimas, jo unikalumas ir individualumas.

Vandeniai pasitelks visą valios stiprybę, kad sulaužytų senas ribas. Pagal žydų horoskopą, Vandeniai tampa garsiais mokslininkais, socialiniais darbuotojais. Jiems sekasi tai, kas susiję su revoliucingumu, naujovėmis.

Žuvys – adaro mėnuo

Žuvims sekasi visose srityse, jie dažniausiai bus pasiturintys, sėkmingai susituokę. Žuvys jausmingos, pažeidžiamos, turi puikią intuiciją, lyginant su kitais Zodiako ženklais.

Daugelis Žuvų apdovanotos matematikų, mokslininkų, fizikų talentais. Įprastai Žuvų ženklo žmonės labai ramūs, jie tarsi kempinės sugeria kitų problemas. Dėl šios priežasties linkę tukti, jų organizmas greitai įsisavina vandenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)