Žuvys – gebėjimas mylėti

Meilė, kuria nuo gimimo apdovanotos Žuvys, skiriasi nuo kitų. Tai besąlyginis, tyras jausmas, skatinantis mylėti kitą žmogų taip, kaip save, jam padėti, jį ginti, jį suprasti. Bene jautriausias iš visų Zodiako ženklų – Žuvys dažniausiai teikia pirmenybę kitų gerovei.

Žuvys visada pasirengusios padėti, nieko nesitikėdamos mainais, išskyrus kito akyse spindinčią laimę. Joms nesvarbu dėkingumas, pagyrimai, svarbiausia – žinojimas, kad neliko abejingos ir padarė tai, kas atrodė svarbu.

Vėžys – gebėjimas atleisti

Vėžiai dažnai išsižada savo pasaulio ir laimės, kad kiti būtų laimingi. Vėžys niekada negailės laiko ir jausmų mylimiems žmonėms.

Vėžiai labai jautrūs, daug kenčia, greitai pravirksta, bet atleidžia net didžiausią neteisybę ir netgi atsuks antrą skruostą, jei pajus, kad nusipelnė tokio elgesio. Kad neprarastų meilės, nuo kurios yra priklausomi, jie atleis bet kokius poelgius ir suteiks žmogui antrą galimybę.

Liūtas – stiprybė

Sunkiais laikais Liūtai nepasiduoda, jie tvirti kaip uola, savo ištverme motyvuoja kitus. Dėkingi, teisingi šio Zodiako ženklo atstovai gina tai, kuo tiki, visomis jėgomis kovoja už meilę, už lygybę.

Liūtai – lyderiai, jie moka įtikinti, lengvai randa atsidavusių šalininkų ir ištikimų draugų. Jų misija – oriai ginti savo principus, nesileisti į kompromisus ir būti sektinu pavyzdžiu, nuoširdumo ir atkaklumo modeliu. Jiems būdingas sąžiningumas, entuziazmas, tvirtumas, tuo jie išsiskiria iš kitų.

Šaulys – teisingumas

Linksmas Šaulys gavo misiją juokinti žmones. Jis moka teikti džiaugsmą, paperka nuoširdumu. Jei jums reikia nuoširdaus patarimo ar pagalbos, kreipkitės į Šaulį.

Kartais savo tiesmukumu Šaulys gali ir įskaudinti, bet vis tiek stengiasi atverti aplinkiniams akis. Jis nebijo rizikuoti – greičiau praras santykius, negu susitaikys su melu. Šaulys imasi iniciatyvos, taip pat turi pačių beprotiškiausių idėjų.

Šis Zodiako ženklas puikiai skiria svarbius dalykus nuo paviršutiniškų. Kai reikia priimti svarbų sprendimą, kuris gali turėti ilgalaikį poveikį jam ar aplinkiniams, jis ilgai galvoja, kruopščiai išanalizuoja situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)