Dalis jų galbūt susimąsto apie keistus įvykius, ieško magiškos potekstės. Tiesa, tai įžvelgti sudėtinga, o raganiški gebėjimai išryškėja tada, kai mažiausiai to tikiesi. Štai kurie Zodiako ženklai gali jais pasigirti:

Skorpionas pažvelgs į žmogų – ir tas suklups. Piktai palinkės ko nors blogo – viskas išsipildys. Čia suveikia apsauginis mechanizmas – jei Skorpioną įžeidžia, mobilizuojasi jo apsauginės funkcijos. Frazė „aš nenorėjau“ netiks – čia veikia grandinė: pamačiau, palinkėjau – išsipildė. Pirmos Skorpiono emocijos pačios stipriausios. Vėliau jausmai atlėgsta, jis adekvačiau įvertina situaciją, tačiau laiko atgal neatsuksi, pikta Skorpiono akis jau nužiūrėjo. Taip dažnai sprendžiamos problemos su piktavaliais ir su konkurentais.

Nagrinėjant situaciją iš teigiamos pusės, jausdamas dėkingumą ar meilę Skorpionas gali pasidalinti sėkme. Jei žmogus turi nemalonumų, Skorpionas gali nuraminti vienu žvilgsniu. Jei mylimas žmogus eina į svarbias derybas, o Skorpionas pagalvoja, kad jam seksis, taip ir būna.

Avinai moka sukelti arba numalšinti skausmą. Jie be jokių pastangų, vien nuoširdžiai trokšdami gali pašalinti negalavimą, galvos skausmą, kartais žmogus net pamiršta, kad jam kažką skaudėjo. Lygiai taip pat sėkmingai gali sukelti skausmą, jei būna apimti pykčio. Po barnio su Avinu žmogus jausis lyg primuštas, jam plyš galva, apims apatija. Taip yra dėl kunkuliuojančios Avino gyvybinės jėgos – kai jis duoda valią emocijoms (teigiamoms ar neigiamoms), toji gyvybinė jėga paveikia žmogų.

Paprasčiausias būdas netapti kenkiančia ragana – suvaldyti emocijas. O norit padėti žmogui įveikti negalavimą, pakaks nuoširdžios užuojautos ir noro padėti.

Liūtai dažniausiai raganauja, nors nuoširdžiai nė nenumano apie tai. Jiems nesunku paversti priešą geriausiu draugu, įtikinti kolegas, kad perspektyvos neturintis projektas – tikras laimėjimas kompanijai, visada sulaukti kolegų palaikymo, o aplinkinių akyse atrodyti žmogumi be trūkumų.

Žmonės nori įtikti Liūtams, paskui juos daugelis nesusimąstydami eis net į ugnį. Juos visada lydi susižavėjimo, pagyrų šleifas. Atrodytų – jokios magijos, tiesiog įgimtas gebėjimas patikti aplinkiniams, ryškios lyderio savybės. Liūtai sugeba ir palenkti žmogaus valią, paveikti įvykius, įtikinti. Vienu žvilgsniu ir kerinčia šypsena Liūtas jus įtikins, kad tiesa skamba tik iš jo lūpų. Jis tarsi apkeri, ir žmogus, pamiršęs, ko norėjo, lyg aklas kačiukas seka paskui Liūtą.

Žuvys dažni mato vizijas. Transas jų neištinka, iš šalies žiūrint, jos nesiskiria nuo kitų, viskas vyksta kur kas paprasčiau – jos mato ateities atkarpą, kuri panaši į viziją ar į svajonę. Žuvys ją taip ir traktuoja, mano, kad vėl kažką susigalvojo. Ir labai nustemba, kai po kiek laiko jų vizija išsipildo.
Žuvims sunkiausia atskirti, kur jų fantazija, o kur – likimo įspėjimas.

Žuvų pirmas įspūdis apie žmogų visada būna teisingas, net jeigu jei paskui norėtų save perkalbėti. Iš esmės spontaniškai jų galvoje kylančios mintys ir vaizdiniai – tarsi pasufleravimas. Pasąmonė veda Žuvis, kužda į ausį teisingus variantus, įspėja apie likimo posūkius. Tiesa, ne visiems pavyksta išmokti savęs klausyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)