Avinas kovo 21–balandžio 19

Pilka kasdienybė – ne Avinams. Jiems nuolat reikia veiksmo, judėjimo. Avinas sugeba įnešti spalvų ir ryškumo į kiekvieną gyvenimo akimirką. Jei partneris nustotų jį palaikyti šiuo aspektu, santykiai būtų pasmerkti ir greitai nutrūktų. Skyrybų iniciatorius būtų Avinas.

Jautis balandžio 20–gegužės 20

Jaučiams labai sunku pamiršti ankstesnius santykius. Pradėjus naujus santykius, prisiminimai apie praeitį gali veikti jo požiūrį į dabartinį partnerį. Įprastai laikui bėgant jaučiai ima lyginti ankstesnius santykius su dabartiniais, tai galiausiai juos sugriauna. Partneriui pabosta priekaištai, lyginimas ir jis palieka Jautį.

Dvyniai gegužės 21–birželio 20

Dvynių Zodiako ženklo atstovai neretai sugadina santykius, ėmę manyti, kad prašovė, rinkdamiesi partnerį, ir ima dairytis į šalis. Todėl visi jų santykiai neturi ilgalaikės perspektyvos. Jų nuomonė apie tai, koks turi būtų jų partneris, nuolat keičiasi, jiems sunku apsispręsti. Išsirinkę partnerį, Dvyniai laikui bėgant jį palieka, būdami absoliučiai įsitikinę, kad pasirinko netinkamą žmogų.

Vėžys birželio 21–liepos 22

Vėžiai siekia kontroliuoti kiekvieną partnerio žingsnį. Jie nuoširdžiai tiki, kad toks elgesys bus tik į naudą sąjungai, ir nepastebi, kad taip užima asmeninę partnerio erdvę. Žodžiu, vieną gražią dieną jie lieka vieni, nes toli gražu ne kiekvienas gali ištverti tokią griežtą kontrolę.

Liūtas liepos 23–rugpjūčio 23

Liūtams reikia, kad partneris visiškai pritartų jų nuomonei ir judėtų ta pačia kryptimi. Jei partneris nukrypsta nuo Liūto nustatytų taisyklių, neišvengiamai įvyksta išsiskyrimas. Liūtas nedvejodamas nutrauks tokius santykius, nes laiko tokį elgesį išdavyste.

Mergelė rugpjūčio 24–rugsėjo 23

Mergelės gali tapti įtarios savo partnerių atžvilgiu, ypač jei joms prasta nuotaika. Jos ima kankinti save abejonėmis, kad partneris kažką slepia, tas jausmas išsikeroja ir jos ima reikalauti partnerio atsiskaityti už kiekvieną žingsnį. Dėl nuolatinių Mergelės keliamų skandalų partneris dažniausiai nutraukia santykius, tai – pagrindinė išsiskyrimų priežastis.

Svarstyklės rugsėjo 24–spalio 23

Svarstyklės dažnai pačios sugriauna santykius, nes mano, kad kiekviena diena turi būti kupina romantikos. Tiesa, pačios šiuo tikslu nenori nė piršto pajudinti – laukia partnerio iniciatyvos. Jei šito nesulaukia, ima kaltinti partnerį, kad jis nebeturi romantiškų, šiltų jausmų. Galiausiai partneris palieka Svarstykles ir nė neketina sugrįžti.

Skorpionas spalio 24–lapkričio 22

Santykiuose Skorpionai nepaleidžia iš rankos iniciatyvos ir taip juos griauna. Suvaržytas Skorpiono partneris ima jaustis užspeistas į kampą. Skorpionas užkerta kelią bet kokiems jo bandymams keisti situaciją. Vieną dieną partneris be menkiausio apgailestavimo palieka Skorpioną.

Šaulys lapkričio 23–gruodžio 22

Šaulių reikalavimai potencialiam partneriui pernelyg dideli, todėl pradėję draugauti gana greitai suabejoja savo pasirinkimu. Nuolat ieškodami savo partnerio trūkumų Šauliai galiausiai nutaria, kad tai ne tas žmogus ir inicijuoja skyrybas.

Ožiaragis gruodžio 23–sausio 20

Ožiaragiai niekada neatveria savo sielos, net mylimam žmogui. Dėl savo prigimties ypatumų jie nelaiko partnerio artimu žmogumi, kuriam galėtų patikėti paslaptis. Partneris galiausiai ima tai jausti, juk niekaip nepramuša sienos. Santykiai be pasitikėjimo ir atvirumo galiausiai pabosta, todėl partneris palieka Ožiaragį.

Vandenis sausio 21–vasario 18

Vos prasidėjus santykiams, Vandenis nustoja rodyti partneriui dėmesį. Vandeniams atrodo, kad jau praėjo laikas, kai jie turėjo demonstruoti meilę ir švelnumą, pakanka to, kad yra kartu, vadinasi, ir taip aišku, kad myli savo partnerį. Vandenis niekada negaiš laiko ir nedemonstruos, kad romantiški jausmai neišblėso. Ar bereikia sakyti, kad Vandenius palieka?

Žuvys vasario 19–kovo 20

Žuvims gali pakišti koją jų perdėtas bendrystės jausmas. Jie nuolat nori būti apsupti draugų, o tai greitai išvargina partnerius, jiems ima stigti dėmesio. Partneris padaro išvadą, kad Žuvims bendravimas su kitais įdomesnis ne su jais, todėl pasitraukia iš santykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)