Vieniems reikės stoti į kovą su savimi, kitiems – daryti tai, kas nėra labai malonu.

Bet tik tokiu būdu galima pasiekti tai, kas atneš džiaugsmą ir pasitenkinimą. Dauguma Zodiako ženklų dažnai nepasiekia norimo tikslo vien todėl, kad netiki, jog jų svajonėms lemta išsipildyti. Paprastai mes bijome garsiai išsakyti tai, ko iš tiesų norime. Dėl to netenkame galimybės gyventi savo svajonių gyvenimo.

Vieniems sunkumai, kuriuos atneš liepos mėnuo, gali pasirodyti visiškai nebaisūs ir lengvai įveikiami. Kitiems žmonėms, atvirkščiai, gali kilti didelių problemų, jiems gali būti sunku peržengti save, įveikti savo įpročius ir savo baimes.

Liepos mėnesį Žuvų ženklo atstovams teks gerokai padirbėti su savimi ir pakloti tvirtus pamatus patogesniam ir turtingesniam gyvenimui. Šio ženklo atstovai, tikėtina, sutiks savo tikrąją meilę. Būtent liepos mėnesį Žuvų laukia sėkmė meilės fronte, jos turės ir jėgų kovoti už meilę. Tačiau pasiekti norimą tikslą Žuvys galės tik tuo atveju, jei išmintingai susiplanuos savo gyvenimą: darbą, poilsį, bendravimą su draugais ir artimaisiais.

Vėžio ženklo atstovai turi visus šansus gauti tai, apie ką svajojo, bet paskutinę akimirką gali patys išsigąsti, kad viskas netikra ir išslys pro pirštus. Šio ženklo atstovams svarbu suprasti, kad gyvenimas duoda tik tai, ką jie užsitarnavo. Žinoma, gyvenime būna ir iliuzijų – jų gali kilti ne tik Vėžiams ir ne vien liepą. Tačiau būtent liepą Vėžio ženklo atstovams reikėtų priimti gyvenimo dovanas ir jomis naudotis.

Gavę tai, apie ką svajojo (šeimą, meilę, pasitikėjimą, laimingo tolesnio gyvenimo perspektyvas) Ožiaragiai gali išsigąsti. Bet liepą negalima atsitraukti ir paleisti gyvenimą tekėti savo vaga, kaip jie yra įpratę. Šio ženklo atstovams negalima stovėti vietoje, reikia nuolat judėti žingsnis po žingsnio. Jiems nėra ko bijoti, nes kiekvienas žingsnis bus teisingas – ves link tikslo.

Liūto ženklo atstovams liepos mėnuo bus tas metas, kai reikės išmokti priimti pagalbą, rūpestį, meilę. Tai padaryti nebus lengva, nes jie stiprūs, nėra pratę skųstis ir prašyti pagalbos. Liepos mėnuo Liūtams ir šiaip bus palankus metas, bet jei jie nebijos ir kreipsis pagalbos, gyvenimas gali dar pagerėti.

Šiuo metu Skorpiono ženklo atstovus supa žmonės, kurie jiems linki tik gero. Viskas, kas Skorpionams trukdė normaliai gyventi, greitai išsispręs. Būtent liepą gyvenimas jiems duos tai, apie ką jie jau seniai svajojo, todėl reikėtų būti kuo sąžiningesniais su savimi. Jei norite poilsio arba meilės, būtent tai reikia ir planuoti.

Liepą Šaulio ženklo atstovams reikės savarankiškai išspręsti daugelį problemų. Šis mėnuo bus tikras išbandymas, todėl kad niekas negalės jiems negalės teisingai patarti, kaip elgtis su pinigais arba kaip išspręsti problemas šeimoje. Jokiu būdu neperkelkite atsakomybės kitiems žmonėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)