Tvirtu charakteriu, stipria energetika ir nepalenkiama valia išsiskiria Skorpionai. Juos vadina stipriausiu Zodiako ženklu, šį titulą Skorpionai užsitarnavo.

Skorpionų stiprumą, emocinį užtaisą lemia Plutonas – jų globėjas. Veikiami Plutono Skorpionai absoliučiai nepripažįsta silpnumo – nei savyje, nei kituose žmonėse. Net jei jų sieloje yra dėmelė, jie nenurims, kol jos nepašalins.

Dauguma Skorpionų – puikūs vadovai. Visi po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės dažnai būna darboholikai, darbe negaili nei savęs, nei kitų. Jie visa širdimi atsiduoda mėgstamai veiklai ir gali pasiekti sėkmę net tada, kai niekas tuo netiki.

Skorpionai įpratę stebinti. Jie nemėgsta sustoti pusiaukelėje ir nuvilti aplinkinius. Galbūt jie šiek tiek garbėtroškos, bet tai – ne trūkumas, be to, padeda daug pasiekti.

O svarbiausia – jie išlieka tvirti net pačiomis ekstremaliausiomis situacijomis. Charakterio tvirtumas padeda išsaugoti blaivų protą, šaltakraujiškumą, nepanikuoti net tada, kai, atrodo, nėra išeities. Tai vienas iš pagrindinių jų kozirių.

Toli gražu ne visi mėgsta Skorpionus, kita vertus, nelieka ir jiems abejingų. Juos arba myli, arba nekenčia – abiem atvejais Skorpionai elgsis deramai.

Labai pasiseks tam, kuris sugebės priimti nelengvą šio Zodiako ženklo charakterį ir nuoširdžiai jį pamilti. Juk Skorpionai visiškai atsideda meilei ir laikomi puikiais meilužiais – jų aistros neįmanoma nulaikyti kūne, ja norisi dalintis su savo antrąja puse.

Skorpionai – puikūs draugai. Jie nepakenčia išdavystės, todėl niekada neapgaudinėja savo artimųjų. Jie atsimena gerus darbus ir siekia atsilyginti ta pačia moneta, neretai – ne vieną kartą.

Ir tuo pačiu Skorpionams labai sunku užmiršti nuoskaudas, atleisti žmogui už blogį. Nelaukite, kad Skorpionas iš karto atleistų jį įskaudinusiam žmogui, jam reikia laiko, kad atvėstų ir apgalvotų esamą padėtį.

Pajutę priešiškumą savo atžvilgiu Skorpionai gali imtis negailestingo keršto, o bet kokia pašaipėlė pažadins juose cinišką sarkazmą ir subtilų humorą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)