Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Jums nepakanka iššūkių.

Avinai mėgsta spaudimą, todėl jūs su malonumu prisiimate velnio advokato vaidmenį, gindami nepopuliarias nuomones, mesdami iššūkį nusistovėjusioms normoms ir kviesdami kitus ir žiaurų konkuravimą. Jus į priekį gena noras tapti geresniu ir sužinoti daugiau – niekas taip nesiekia tobulėti, kaip Avinai.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 21 d.)

Jus kankina estetiniai prieštaravimai.

Kažkam tai gali atrodyti paviršutiniška, tačiau jums reikia, kad jūsų išorinis pasaulis būtų toks pat gražus, kaip ir vidinis. Dažnai Jautį galima apsaugoti nuo streso paprasčiausiai pateikus viską patrauklioje šviesoje. Nereikėtų neįvertinti aplinkos ir savosios išvaizdos svarbos – visa tai palieka pėdsaką jūsų nuotaikoje.

Dvyniai (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)

Jūs neturite tikslo.

Jūs žinote, kas jums patinka, tačiau ne visada žinote, kaip tai pasiekti. Labiausiai jums reikia tikslo ir prasmės, kad suprastumėte, kam skirti savo jėgas.

Tai, kas vyksta gyvenime, jaučiate giliai ir stipriai, tačiau dažnai nežinote, ką su tuo daryti. Jeigu jūs nežinote, ko siekti, galite įstrigti tose pačiose problemose, blokuose, pasiteisinimuose ir mintyse. Stabtelėkite minutei ir tiksliai nuspręskite, ko norite.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Jus supa neteisingi žmonės.

Vėžiai labai emocingi, ypač santykiuose su kitais žmonėmis. Būkite atsargūs, kitaip galite atsidurti keistos kompanijos įtakoje, įsivelti į beprasmį varžymąsi arba likti skolingais žmogui, kurio interesai prieštarauja jūsiškiams. Kaip sakoma, „pasakyk man, kas tavo draugas, ir aš pasakysiu, kas tu“.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Neišvystytas jūsų sąmoningumas.

Liūtai jaučiasi geriausiai, kai yra harmonijoje su savimi. Tačiau tai nėra taip paprasta, nes Liūtai dažnai savęs iki galo nesupranta. Stenkitės ugdyti savęs pažinimą, kitaip galite įstrigti vienoje vietoje.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Jūs pernelyg sureikšminate kitų nuomones.

Mergelės nuolat jaudinasi dėl to, ką pagalvos aplinkiniai, dėl ko įvaro save į stresą, kuris savo stiprumu prilygsta nebent laisvės jausmui, kurį jos jaučia išmokusios nekreipti į kitus dėmesio. Jeigu jūs esate nelaimingi, greičiausiai dėl to, kad gyvenate ne dėl savęs ar elgiatės taip, kaip jus mokė, o ne taip, kaip jums norisi.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Jūs plėšotės tarp darbo ir meilės.

Svarstyklėms svarbiausi du dalykai: darbas ir mylimi žmonės. Iš esmės, pagrindinis jų gyvenimo tikslas – mylėti visa širdimi ir nešti apčiuopiamą naudą. Kadangi šie veiksniai atlieka svarbų vaidmenį Svarstyklių gyvenime, joms būna sunku atrasti idealų balansą: visa energija skiriama arba vienam, arba kitam. O be pusiausvyros Svarstyklės niekada nebus patenkintos.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 22 d.)

Jūs nekontroliuojate savo minčių.

Skorpionų jausmai paprastai tokie pat audringi, kaip ir mintys, todėl galite turėti problemų, kai negalite suvaldyti savo iracionalių tos akimirkos idėjų. Žinoma, kontroliuoti savo mintis tiesiogine prasme neįmanoma, tačiau galima išmokti susitelkti į kažką vieną, ignoruojant visa kita. Tam jums reikia suprasti, kas jums svarbu ir kokį save norite matyti. Jūs visada būsite jautresni už aplinkinius, tačiau tai nėra pretekstas visą savo gyvenimą pasiduoti impulsyviems jausmams.

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 21 d.)

Jūs nepakankamai nuveikiate.

Šauliai turi nuolat būti judesyje. Jie trokšta naujų patirčių ir jeigu kažkas Šaulių gyvenime netenkina, vadinasi, jie neturi galimybės elgtis taip, kaip jiems norisi. Šauliui gali atrodyti, kad jam reikalingas idealus paveikslas iš serijos „namai-jaukumas-šeima“, tačiau jeigu to nelydi nuotykiai, jis niekada nebus patenkintas.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 20 d.)

Jums trūksta pastovumo.

Ožiaragis – pats stabiliausias Zodiako ženklas (kartais net pernelyg). Jeigu jūsų būste, asmeniniame gyvenime ar profesinėje sferoje nėra pastovumo, jausitės nelaimingi. Ožiaragiams laimė yra pasitenkinimas kasdiene rutina.

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 18 d.)

Jūs nepakankamai ambicingi.

Vandeniams reikalingi pasiekimai, tad jeigu esate nepatenkinti gyvenimu, priežastis slypi tame, kad jūs nepakankamai darote ar svajojate. Laimė jūsų supratime – tai nauji projektai, idėjos ir sumanymai. Jeigu nuleisite rankas ir atsisakysite tobulėjimo, surūgsite.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Jūsų kūrybinei energijai būtina išsilaisvinti.

Žuvys jaučia didelį poreikį, kad jas suprastų, ir tuo pačiu dažnai kenčia nuo nesupratimo. Šiam Zodiako ženklui geriausias saviraiškos būdas – kažką sukurti (pavyzdžiui, mene, moksle ar netgi versle).

Žuvims reikia pateikti šiam pasauliui dalelę savęs, o ne eikvoti savo gyvenimą nesibaigiančioms savo vietos paieškoms jame. Jeigu jūs nelaimingi – vadinasi, jūsų kūrybinė energija neranda produktyvaus išėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)