Deja, bet polinkis į neištikimybę, vieniems vaikinams, anot astrologų, būdingas labiau nei kitiems. Tikrai vertėtų būti apdairioms, jei aplink jus sukiojasi vyriškis, kurio Zodiako ženklą rasite toliau pateiktame sąraše iš portalo tayni-mirozdaniya.ru.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20)

Dvynių ženklo vyrai paprastai nepraleidžia progos žvilgtelti į veidrodį, jei tik tenka pro jį praeiti, o jų „Instagram“ paskyroje be vargo rasite galybę nuotraukų, kuriose jie įsiamžino demonstruodami pavydėtinai ištreniruotą kūną.

Galima užtikrintai pasakyti, kad niekas nesirūpina Dvyniais taip skrupulingai kaip jie patys. Bėda tik ta, kad dėl šio savo būdo bruožo Dvyniai paprastai būna labai paviršutiniškos asmenybės.

Kaip gi Dvyniai žvelgia į santykius su moterimis? Jie juk lošėjai, mėgstantys laimėti, todėl moterys jiems neretai pasitarnauja vien kaip priemonė pasijusti geriau. Dvyniai gali be perstojo flirtuoti, net rizikuodami būti pasiųsti į visas keturias puses. Pasijutę įžeisti, jie gali pasistengti pažeminti moterį ir bent taip sulyginti ją su savimi. Visi jų triukai, laimei, paprastai nepasiteisina.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 22)

Mergišių dažnai pasitaiko ir tarp Liūto ženkle gimusių vyrų. Kad patenkintų besotę savimeilę, jie paprastai stengiasi priversti žmones sakyti komplimentus. Vieno asmens nuomonės, kad ir ypač teigiamos, jiems niekada negana. Kaip tik dėl šios priežasties Liūtai linkę šlietis tai prie vienos, tai prie kitos gražuolės.

Liūtui visiškai nesvarbu, ką apie jį galvojate. Vienintelis jo tikslas – išgauti kuo daugiau komplimentų ir dėmesio. Tai gavęs, Lūtas paliks jus, nespėjus nė susivokti, kas įvyko.

Skorpionas (spalio 23–lapkričio 21)

Skorpionus ypač domina fizinė santykių pusė, o tai reiškia, kad tuo atveju, jei nepatenkinsite jų taip, kaip jiems norisi, galite nesitikėti, kad juos sudominsite.
Gali net visas gyvenimas praeiti Skorpionui taip ir nesupratus, kad jo mąstymas klaidingas, tačiau tiesa, deja, ta, kad beprasmis seksas šio ženklo vyrams labai dažnai atrodo daug vertingesnis nei dėmesys, kurio, aišku, nusipelnote.

Skorpionų pasitikėjimas savimi viršija visas protu suvokiamas ribas. Jie žino, kad kartais pasielgia kaip tikri niekšai, kad gali būti paviršutiniški, tačiau tokie dalykai jiems nė motais.

Jie netgi mano, kad dėl šių savybių atrodo ypač patrauklūs, tiktai ar taip yra, vertėtų pasiginčyti.

Šaulys (lapkričio 22–gruodžio 19)

Idealų santykių modelį dažnas Šaulys grindžia vadinamosios laisvos meilės principais, todėl jis pasistengs, kad moteris žinotų, jog jį domina vien atsitiktinis seksas.
Šaulys niekada nesupras, kaip kvailai atrodo, mėgindamas suvilioti merginą klube arba bare.

Net ir žinodamas, kad taikomi metodai ne visada pasiteisina, Šaulys pasistengs atrodyti taip, tarsi jam būtų visiškai tas pats, ką apie jį galvoja moterys, kad ir kaip svarbu tai būtų iš tikrųjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)