Avinas

Nemėgsta pasakoti apie savo planus antrajai pusei, tiesiog apie tai informuoja. Avinai be galo tiesmuki, jie rėžia karčią teisybę tiesiai į akis, bet labai stebisi, kad žmonės dėl jų tiesmukumo įsižeidžia. Jie mėgsta linksmai leisti laiką, o besilinksmindami neretai ir pasiautėja.

Jautis

Labiausiai erzina ne begalinis Jaučių užsispyrimas, o jų pasyvumas. Labai sunku priversti šio Zodiako ženklo atstovą kažką padaryti. Be galo pedantiški Jaučiai visą save atiduos darbui. Užtektinai motyvuoti jie eis iki galo, tik juos motyvuoti labai sudėtinga.

Dvyniai

Be galo nepunktualūs žmonės. Nuolat pameta daiktus, visur vėluoja. Jų butas primena stichinę nelaimę arba mėgstamą tvirtovę, kurioje susiorientuoti gali šeimininkas. Išoriškai tai suaugęs žmogus, bet iš tiesų – kaprizingas vaikas. Nuolat plepa, o dažnai ne laiku ir ne vietoje.

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovai – tikras radinys psichologams. Tai labai jautrūs žmonės, kartais iki tokio lygio, kad nė nežinai, kokia tema su jais kalbėtis, kad nepaliestumėte senos traumos. Nepakankamai pasitiki savo jėgomis, bet stengiasi pademonstruoti save iš geriausios pusės.

Liūtas

Mėgsta apsimesti mielais žmonėmis. Neverta duoti valios šiam Zodiako ženklui, nes jis tiek įsismarkaus, kad nebežinosite, kur nuo jo bėgti. Jis pasistengs būti visų įvykių centre. Asmeninė erdvė? Jis apie tai nėra girdėjęs. Skambins šimtą kartų per dieną, nepriklausomai nuo to, ar norite, ir duos vertingų patarimų.

Mergelė

Šie žmonės laiko save paskutiniu žodžiu paskutinėje instancijoje. Jiems patinka būti naujienų sūkuryje, jie viską žino. Dažnai nepaiso aplinkinių nuomonės. Labai šeimyniški, išleidžia nedaug pinigų, todėl juos dažnai laiko šykščiais.

Svarstyklės

Labai malonūs, bendringi žmonės, jei pažįstate juos visai neseniai. Susipažinus su tokiu žmogumi artimiau, suprati, kad jis kaprizingas ir išlepintas. Svarstyklės dažnai nemoka atleisti kitų žmonių klaidų, nes patys gali netyčia įžeisti aplinkinius. Jie dažnai per gerai galvoja apie save.

Skorpionas

Puikiai perpranta žmones, sugeba jais manipuliuoti. Jei bendraujant su jumis jam kažkas nepatiks, ieškos jautrių jūsų vietų. Neverta stoti Skorpionui skersai kelio, nes jis gali bet kam įgelti.

Šaulys

Jiems tinka apibūdinimas „juokiasi be priežasties“. Kartais sunku suprasti, kas juos linksmina, todėl daugeliui atrodo, kad Šauliams į viską ir į visus nusispjauti. Mėgsta pirštis į draugus ir piršti idėjas, neturinčias nieko bendro su realybe. Visada pasirengę ateiti į pagalbą, bet dažniausiai tada, kai jos nebereikia.

Ožiaragis

Labiausiai užsispyręs Zodiako ženklas. Šis žmogus negali nė pagalvoti, kad kažkas pasirodys protingesnis už jį arba kažką padarys geriau. Ožiaragiai dažnai kabinėjasi prie smulkmenų ir gali įžeidžiai šaipytis iš aplinkinių trūkumų.

Vandenis

Vandeniams patinka ginčytis, ir visiškai nesvarbu, ar jie teisūs. Gali netesėti pažado, nes paprasčiausiai jį pamiršo. Gyventi su Vandeniu santuokoje sudėtinga, jie sunkiai prisitaiko prie buities, greitai užsidega keistomis, avantiūriškomis idėjomis – pvz., kaip gelbėti pasaulį ar ieškoti NSO. Norint būti šalia jų, reikia domėtis tais pačiais dalykais.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo atstovai dažnai pernelyg pasinėrę į save, todėl nekreipia dėmesio į aplinkinius. Jiems be galo patinka sužinoti įvairiausių paslapčių. Nemėgsta pripažinti savo klaidų, o kai išaiškėja tiesa, nori išvengti atsakomybės. Net sučiupti nusikaltimo vietoje, viską apsuks taip, kad imsite nuoširdžiai jų atsiprašinėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)