Jie šypsosi, kalba, bet visada išlaiko tam tikrą atstumą. Jie gyvena savo vienatvės pasaulyje, o dėl savo sielos šaltumo niekada nedega liepsningais jausmais.

Vėžys

Jis – pats sau geriausias draugas. Tik Vėžys pažįsta visus tarakonus savo galvoje, juos puoselėja, lepina, žino, kaip jie atsirado.

Jam su savimi nebūna liūdna. O svarbiausia – jei pasislėpsi ir kuo rečiau išlįsi į paviršių, galima atsiriboti nuo nereikalingo skausmo. Aplink save Vėžys iškas gilų griovį, pilną ledinio vandens, taigi mažai atsiras drąsuolių, norinčių bandyti įveikti kliūtį. O jei kas ir rizikuos, vargu ar priplauks iki tikslo.

Net jei Vėžys ir leis prisiartinti, vis tiek laikys žmogų ištiestos rankos atstumu. Jis gali būti rūpestingas vyras (žmona), mylėti, bet jokie stiprūs jausmai iki galo nesušildys jo šaltos širdies.

Šaulys

Šaulio gyvenime žmonės keičiasi per dažnai, kad jis prie ko nors prisirištų. Ne, Šaulys neatsiriboja, nestato aukštų sienų, jis – linksmas, draugiškas ir... neprieinamas.

Atrodo – tuoj atsivers durys ir priarėsi prie jo, tapsi jo gyvenimo dalimi, o jis staiga atsitolina, dingsta, virsta svetimu žmogumi.
Šaulio mėgstamiausias būdas leisti laiką – būti vienam gamtoje. Kai galima tiesiog klajoti, galvoti, gerti į save miško energiją, įkvėpti gryno oro, visam laikui atsikratyti nereikalingų išgyvenimų ir žmonių šurmulio.

Šauliai moka atsiriboti, išvengti problemų ir neapsisunkinti gyvenimo. Šalta širdis – jo gyvenimo būdas, nes norisi nuo nieko nepriklausyti, niekam neatsiskaitinėti.

Vandenis

Kam arti prisileisi žmones, o paskui jais nusivilti? Vandeniai visais įmanomais būdais vengia negatyvių emocijų, o apsidrausdami nieko neprisileidžia per arti.

Jis gali turėti šimtus draugų, gali būti draugijos siela, bet visi matys jame tokį žmogų, kokiu jis nori atrodyti. Tikrų jo minčių ir ketinimų niekas niekada nesužinos.

Pabuvimas vienam Vandeniui būtinas tarsi oras. Būtent taip jis pasisemia energijos, randa įkvėpimo. Šalta širdis jo nė kiek nevargina, priešingai – ji teikia Vandeniui harmonijos, ramybės ir savotiškos laimės.

Žuvys

Žuvų ženklo žmonės labai anksti padaro išvadą, kad jų nesupranta. Jų pasisakymai kelia juoką, nuostabą, Žuvis laiko keistu žmogumi. Taigi kam jai atskleisti savo sielą? Šio Zodiako ženklo atstovai nusprendžia – nereikia to daryti.

Žuvų vandenyno gelmėse gali plieksti ugnis, bet ji niekada neprasiverš į išorę pro storą apsauginį ledo sluoksnį.

Sielos vienatvė – įprasta Žuvų būsena, jos bendrauja, kalba, bet jų mintys ir jausmai – labai toli.

Žuvys jautrios svetimam skausmui, gali pasisiūlyti į pagalbą, jos lengvai įgyja pasitikėjimą, bet į jos ledinį akivarą kelias visiems užvertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)