Štai dėl kokių priežasčių buvęs partneris negali jūsų paleisti, priklausomai nuo Zodiako ženklo:

Avinas

Avinai negali pakęsti, kai negauna to, ko nori ir kaip nori. Jūs nepaliaujate bandyti, net jeigu jaučiate, kad tai nėra teisinga. Jūs nė už ką nesusitaikysite su pralaimėjimu. Įpratote, kad viskas visada klostosi taip, kaip norisi jums.

Jautis

Jūs neskubate prisirišti prie žmogaus, bet jei taip galiausiai nutinka, jums tiesiog neįmanoma jo pamiršti. Jūs tampate trūkstamos dėlionės dalimi ir papildote vienas kitą.

Dvyniai

Jūs nenorite prarasti žmogaus ar išbraukti jo iš savo gyvenimo, net jei jis blogai su jumis elgiasi. Jeigu jus netikėtai palieka, liūdite ir bandote susigrąžinti buvusį partnerį.

Vėžys

Jums patinka laimingos pabaigos ir nepatinka atstumas tarp jūsų ir mylimojo. Išsiskyrimus išgyvenate labai skausmingai, todėl greičiausiai to vengsite. Esate pasiryžę grumtis už savo meilę ir netgi kažką dėl jos paaukoti.

Liūtas

Įprastai Liūtai mėgsta dominuoti ir nori, kad paskutinis žodis visada būtų jų. Jie nenusiteikę pralaimėti ir pasiduoti. Daug kas iki ausų įsimyli šio Zodiako ženklo atstovus ir prie jų prisiriša. Jie patys turi priimti sprendimus ir kelti savo sąlygas.

Mergelė

Jūs – perfekcionistai, nepratę skubotai priimti sprendimų. Santykiai jums – tarsi finansinis sandoris, kuris turi būti sėkmingas. Jūs negalite visada priimti teisingų sprendimų ir viską daryti teisingai.

Svarstyklės

Jums patinka tai, kas įprasta, veikiau liksite senuose santykiuose, nei išbandysite kažką naujo. Bandysite taisyti sena, užuot mainę tai į nauja.

Skorpionas

Jums reikia laiko, kad pamirštumėte buvusį partnerį. Vien mintis, kad jūsų mylėtas žmogus gali būti su kažkuo kitu, jus žudo. Esate labai pavydus žmogus, santykiuose nuolat jaudinatės, kad jūsų partneriui gali patikti kitas žmogus.

Šaulys

Žmogus, kurį mylite, jums ima asocijuotis su viskuo. Negalite jo pamiršti, nes viskas aplink jį primena. Kad ir ką darytumėte, jaučiate su juo ypatingą ryšį.

Ožiaragis

Įprastai jaučiate ryšį su tais žmonėmis, kurie padarė jums stiprų įspūdį. Jums sunku paleisti ir save įtikinti, kad taip bus geriau. Jums sunku pradėti judėti toliau.

Vandenis

Jūs tikite pasakomis apie meilę. Jūsų atveju menas dažnai tampa realaus gyvenimo imitacija. Mylite nuoširdžiai ir labai dažnai jaučiate būtinybę atsiprašyti savo partnerio.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo atstovai mano, kad turi pasidalinti slapčiausiomis savo paslaptimis su mylimu žmogumi. Partneriams jie parodo visą savo trapumą ir stipriai įsižeidžia, jeigu šie juos įskaudina. Rūpintis ir dalintis – neatsiejama jų gyvenimo dalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)