Kita vertus, būna ir žmonių, kurie tiesiai į akis, nevyniodami žodžių į vatą jums nurodys visus jūsų trūkumus ir klaidas, bet patys padės jas ištaisyti.

Kaip atskirti tikruosius draugus nuo apsimetėlių? Jums padėti gali Zodiako ženklų savybių išmanymas. Taigi, patys nuoširdžiausi, ir patys nenuoširdžiausi Zodiako ženklai, taip pat ir patys diplomatiškiausi.

Nuoširdžiausi Zodiako ženklai

Avinas

Avino ženklo atstovai linkę gyventi savo pasaulyje ir nesusilieti su minia. Paprastai jie labai atidžiai renkasi draugus, ir esant reikalui nebijo rėžti nemalonią tiesą į akis.

Darbe jie stengiasi išlaikyti draugišką toną ir nenori nieko įžeisti, bet jiems ne visada tai pavyksta.

Kita vertus, jūs visada galite pasitikėti Avinu, nes jis niekada nelaiko akmenų užantyje.

Mergelė

Kadangi Mergelės labai kritiškos, prieš priimdamos bet kokį sprendimą, jos pasveria visus „už“ ir „prieš“. Šis bruožas padeda joms pasirinkti teisingą kelią ir pasipriešinti bet kuriam šį kelią pastojusiam žmogui, tiesiai nurodant netinkamus jo (jos) poelgius.

Jei paprašysite Mergelės nuoširdžiai išsakyti savo nuomonę, ji taip ir padarys, ir jums gali nepatikti tai, ką išgirsite. Mergelių ženklo atstovus galima pavadinti tikrais draugais, nes jie visada padeda savo draugams augti kaip asmenybei ir taisyti klaidas.

Skorpionas

Daug kas mano, kad Skorpiono ženklo atstovai yra labai gudrūs, moka pasukti bet kokią situaciją sau palankia linkme. Bet tiesa yra tokia, kad jei jūs užkariavote Skorpiono palankumą, niekas su jumis nebus toks nuoširdus, kaip šio ženklo atstovas.

Skorpionai tiesiog negali pakęsti melagių ir apsimetėlių, net kai melui, atrodytų, yra svarių priežasčių. Skorpionai linkę iškart išsiaiškinti viską iki pat pašaknų, jie nekenčia nemalonių staigmenų. Galiausiai, Skorpiono nuoširdumo dėka jūs patys tapsite daug geresni.

Šaulys

Jei galvojate, kad Šauliai kuklūs ir paslaugūs, labai klystate. Jiems užteks drąsos pasakyti jums tiesiai į akis viską, ką galvoja.
Jei jūsų elgesys jiems nepatiks, jie rėš visą tiesą, nieko nepagražindami.

Šauliams sunku susilaikyti, kai jie suirzę arba kai kažkas juos provokuoja, bet, laimei, jie gana nedažnai nuleidžia garą.

Jautis

Jaučio ženklo atstovai gali būti grubūs ir nesiterlioti su jiems nepatinkančiais žmonėmis. Jie nemėgsta pagražinimų ir išsigalvojimų. Jei Jautis norės pasakyti tiesą, jis ją pasakys net ir tuo atveju, jeigu nesulauks aplinkinių palaikymo.

Šis Zodiako ženklas bendrauja gana paprastai, o jo pašnekovai visada iš jo gauna tai, ko tikisi.

Jaučiai – patikimi draugai, su jų pagalba jūsų charakteris keisis tik į gerąją pusę.

Patys nenuoširdžiausi Zodiako ženklai

Vėžys

Vėžiai paprastai linkę sakyti komplimentus net ir tada, kai jūs elgiatės netinkamai – jie nori jūsų akyse atrodyti geri draugai. Tačiau už jūsų nugaros šio ženklo atstovai kitiems girdint kritikuos jus ir jūsų elgesį ir gali sugadinti jūsų reputaciją.

Kadangi Vėžio ženklo atstovai labai jautrūs ir retai kalba tiesiai, už nuoskaudas jie taip pat linkę keršyti netiesiogiai.

Žuvys

Žuvų ženklo atstovai gyvena savo įsivaizduojamame pasaulyje, jiems patinka kurti istorijas apie kitus žmones. Jei jų išsigalvojimų personažu netikėtai tapsite jūs, labai didelė tikimybė, kad išgarsėsite. Jie linkę taip meluoti ir fantazuoti, kad jūsų įvaizdis kitų žmonių akyse ilgam liks apjuodintas.

Be to, Žuvys labai nemėgsta konfliktuoti ir aiškintis santykių. Šio ženklo atstovai linkę į akis pritarti, o po to pameluoti, kad išsisuktų iš keblios padėties.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovams labai svarbu patikti aplinkiniams ir jie niekada neprisipažins, kad kažkas juos erzina.

Dažnai po šiuo ženklu gimę žmonės nesugeba priimti sprendimo. Jie nuolat dvejoja ir svyruoja, linkę sakyti skirtingą informaciją skirtingiems žmonėms. Dėl šios priežasties daug kas Svarstyklių ženklo atstovus laiko nenuoširdžiais draugais, nors jų ketinimai dažniausiai būna patys geriausi.

Dvyniai

Visi žinome, kokie daugiaveidžiai gali būti Dvyniai. Noras patikti visiems ir kiekvienam ir dvilypumas verčia Dvynių ženklo atstovus lanksčiai taikytis prie visokių aplinkybių.

Jie gali prisiekti, kad neišduos jūsų paslapties, bet vos tik jūs nusisuksite, jie iškart paskleis apie jus gandus. Būtent todėl aplinkiniai retai pasitiki Dvyniais, o jei su jais per daug atvirauja, vėliau gali pasigailėti.

Diplomatiški Zodiako ženklai

Liūtas

Dėl ryškios ir uždegančios asmenybės Liūtai dažnai laikomi nenuoširdžiais, nors iš tiesų jie tiesiog visada nori būti dėmesio centre. Nors Liūtai pasitiki savimi, jie nemėgsta viešai demonstruoti savo trūkumų.

Šio Zodiako ženklo atstovai nelinkę nieko slėpti, ir gali būti gana nuoširdūs. Liūtai nori, kad visi būtų laimingi, ir dėl to gali ryžtis nekaltam melui.

Ožiaragis

Ožiaragiai linkę apskaičiuoti, o darbe stengiasi būti diplomatiški. Aplinkiniai tokį elgesį gali vertinti kaip nelabai nuoširdų. Jei tam, kad pasiektų norimą tikslą, Ožiaragiams reikia kažkam įsiteikti, jie taip ir padarys. Tačiau kitais aspektais juos galima pavadinti gana teisingais žmonėmis, kurie žino, kas yra sąžinės graužatis.

Vandenis

Vandeniai yra atsiskyrėliai. Kitaip tariant, jie pernelyg abejingi, kad apsimetinėtų. Kita vertus, jie sugeba priimti žmones tokius, kokie jie yra, o jei Vandenis sako, kad jam kažkas patinka, reiškia, taip ir yra.

Šis Zodiako ženklas nemėgsta gaišti laiko kurti melagystėms arba sakyti tai, ką nori girdėti kitas žmogus. Aplinkiniai arba juos mėgsta, arba ne, bet Vandeniai nepaklūsta visuomenės normoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)