1. Šią dieną nesugalvokite tvarkytis darbo vietos ar namų, nes galite „iššluoti", „išplauti" būsimą laimę, sėkmę ir finansus.

2. Negalima su niekuo pyktis, nes „išbaidysite“ sėkmę.

3. Būtina sutikti Geltonosios Kiaulės metus lengva širdimi – tada galėsite „priimti“ laimę, tad atleiskite buvusias nuoskaudas.

Kiaulės metai užbaigs dvylikos ženklų ciklą, jai būdingi elementai yra vanduo ir medis. Kadangi trūksta metalo ir ugnies, pasistenkite, kad jūsų aplinkoje būtų kuo daugiau šių elementų simbolių:

  • Palanku dėvėti spalvas, simbolizuojančias ugnį – raudoną, oranžinę, rožinę – ir metalą – baltą ir auksinę.
  • Namuose turi būti kuo daugiau šviesos – kad neliktų tamsos ne tik aplinkoje, bet ir jūsų mintyse, ir galėtų atkeliauti sėkmė. Padeginkite geltonos, raudonos, oranžinės, baltos spalvos žvakes.
  • Kiaulės metų elementas – Žemė, šis elementas sugers neigiamą energiją, tad pasidėkite ant darbo stalo sėkmę nešančių mineralų: gintaro, krištolo, citrino, agato, karneolio, sardoliko gabalėlių.
  • Užsirašykite raudona spalva karščiausią troškimą ir sudeginkite, su mintimi, kad atiduodate tai kaip prašymą Visatos išpildymui.
  • Stalą užtieskite, geltonos, oranžinės ar raudonos spalvos staltiese. Ant stalo tegul būna kuo daugiau vaisių ir daržovių (pageidautina įvairiaspalvių, ypač geltonos, raudonos spalvų), riešutų, palankiausias jų skaičius 8 – simbolizuojantis sėkmę ir begalybę. Susilaikykite šią dieną nuo mėsos, ypač kiaulienos, valgymo.
  • Pasidalinkite su mylimu žmogumi apelsino ar obuolio puselėmis, linkėdami kad jus Kiaulės metais lydėtų meilė ir laimė.
  • Padovanokite artimiems, mylimiems žmonėms malonią dovanėlę, raudoname vokelyje (ar ant raudono lapelio) aštuonias monetas su užrašytu laimės palinkėjimu. Praleiskite vakarą smagiai su jus mylinčiais, brangiausiais žmonėmis. Pradžiuginkite juos smagiomis pramogomis ir džiugia nuotaika.

Šaunių ir sėkmingų Jums Geltonosios Kiaulės Metų linki astrologė Lolita Žukienė.