Kad nepakenktumėte savo pačių psichologinei sveikatai, tokius žmones būtina išmokti atpažinti ir stengtis su jais vengti kontaktų. Čia papasakosime apie penkis Zodiako ženklus, kurių neigiama energetika išreikšta stipriausiai.

Mergelė

Mergelės ženklo atstovai tik iš pirmo žvilgsnio atrodo mieli ir geranoriški. Jeigu susipažinsite artimiau, iškart pastebėsite jų kritiškumą. Mergelė pasiruošusi kritikuoti absoliučiai viską: vadovus, politikus, orą už lango ir, žinoma, jus. Ji baksnos pirštu į jūsų trūkumus, ieškos klaidų ir skaitys moralus, o kai neteksite kantrybės, pradės aiškinti, kaip reikia elgtis.

Ir tokiu elgesiu Mergelė garsėja visur. Labiausiai nuo šio Zodiako ženklo žmonių kenčia giminės ir artimieji. Savo namiškius ji veda iš proto amžinu kabinėjimusi ir reikalavimais palaikyti namuose idealią tvarką. Bet net ir tokiu atveju Mergelė ras prie ko prikibti.

Tačiau tai nėra vienintelė neigiama šio ženklo savybė. Mergelė viską mato neigiamoje šviesoje. Bet kokią informaciją ji priima kritiškai ir su nepasitikėjimu, o aplinkiniams tenka eikvoti jėgas ir nervus, kad įrodytų, jog ji neteisi. Savaime suprantama, bendrauti su tokiais žmonėmis, o juo labiau gyventi su jais po vienu stogu yra pakankamai sunku.

Vėžys

Asmenybės, gimusios po Vėžio ženklu, iš prigimties yra linkusios į melancholiją bei depresiją. Šiuos žmones itin lengva išmušti iš pusiausvyros, sugadinti nuotaiką viena nemalonia fraze, o paskui visą dieną kentėti nuo jų skleidžiamo negatyvo. Tai tingios asmenybės, kurias dirbti galima priversti tik pakėlus skandalą. Jeigu ruošiatės į parduotuvę apsipirkti, būkite pasirengę, kad Vėžys supykdys praktiškai visus, pradedant pardavėjais ir baigiant jumis. Šiems žmonėms niekas nepatinka, jie visur įžvelgia trūkumus ir šis negatyvas nuolat perduodamas aplinkiniams.

Šio ženklo atstovai nuoširdžiai įsitikinę, kad pasaulis jiems nesąžiningas ir jie yra nuskriausti. Jeigu Vėžys turi brolį ar seserį, tėvams visą gyvenimą teks klausyti priekaištus, kad jį jie lepina ir myli mažiau nei kitus savo vaikus.

Įdomiausia yra tai, kad bet kuris kitas žmogus, susidūręs su depresija, jaučia blogumą, silpnumą ir svajoja vėl pajausti gyvenimo džiaugsmą. Su Vėžiais yra visiškai kitaip. Jie puikiai jaučiasi šiame negatyvo debesyje ir daro viską, kad į jį įtrauktų ir aplinkinius. Artimiesiems labai nelengva tempti tokią naštą.

Ožiaragis

Po Ožiaragio ženklu dažniausiai gimsta šaltos, bejausmės ir itin egoistiškos asmenybės. Visas šių žmonių gyvenimo kelias orientuotas į karjerą ir praturtėjimą, o aplinkiniai Ožiaragiams tėra priemonė pasiekti savo tikslą. Todėl į kitus žmones Ožiaragiai dažniausiai žiūri iš aukšto ir atsainiai.

Save jie laiko pačiais protingiausiais, išmintingiausiais ir apdovanotais gyvenimiška patirtimi, ko nepasakytų apie aplinkinius, ir tai visaip pabrėžia pokalbyje, kas pašnekovus labai erzina ir net skaudina.

Šio ženklo atstovai nepasitiki niekuo, išskyrus save, todėl į visus aplinkinius žiūri įtariai. Ir šis faktas tikrai nepadeda užmegzti geranoriškus santykius. Be to, Ožiaragis šykštus jausmų, iš jo švelnumo ir šilumos nesulauksi. Bendravimas su tokiu žmogumi teikia nedaug malonumo. Galų gale, bet kokių įvykių aptarimą Ožiaragis paverčia negatyvu, mėgsta tirštinti spalvas ir numatyti patį blogiausią finalą.

Dvyniai

Beširdžiams ir itin apdairiems Dvyniams nieko nereiškia įžeisti ar net pažeminti žmogų. Jiems trūksta takto, užtat pakanka tulžies, kurią jie išlieja ant jiems nemalonius jausmus keliančių žmonių. O tokių jų aplinkoje išties netrūksta, nes Dvyniams itin sunku įtikti.

Bendraudami šio ženklo atstovai dažnai nesirenka žodžių ir gali kaip reikiant įskaudinti. Jie linkę kiekvienam žmogui pateikti įvertinimą ir, jeigu nelaiko jo sau lygiu, bendraudami trykšta panieka ir patyčiomis. Iš pradžių tai kelia nesusipratimus, vėliau neigimą ir atstūmimą, dėl ko aplinkiniai linkę apeiti Dvynius ir verčiau net nepriartėti prie tokio žmogaus.

Jeigu bijote nužiūrėjimo, su Dvyniais geriau nesusidurti. Šie žmonės lengvai gali nužiūrėti žmogų, pritraukti jam bėdą ar „prikarksėti“ nesėkmę. Todėl naujagimių Dvyniams geriau nerodyti, kaip ir klausti patarimo vienu ar kitu klausimu.

Skorpionas

Skorpionas vadinamas pačiu neigiamiausiu ženklu visame Zodiake. Pagrįstai. Šie žmonės renkasi kraštutinumus, todėl jei jau myli, tai iki pakvaišimo, o jeigu neapkenčia, tai nesustos tol, kol nesunaikins savo aukos.

Visi žino patologinį Skorpionų pavyduliavimą ir jų liguistą kerštingumą. Šio ženklo atstovai neatleidžia nuoskaudų, todėl turėti tokio priešo niekas nenori. Bendraudami Skorpionai taip pat trykšta energija ir ūmumu, gali dėl visiškų niekų išlieti ant aplinkinių savo pyktį. Dėl šios priežasties aplinkiniai arba artimai draugauja su Skorpionu, arba yra linkę laikytis nuo jo atokiau.

Ne vienas žmogus, pabendravęs su šio ženklo atstovu, jaučia silpnumą ir išsekimą. Tai akivaizdžiai byloja apie tai, kad tarp Skorpionų tikrai netrūksta energetinių vampyrų. Šie žmonės paprasčiausiai maitinasi aplinkinių energija ir daro tai pasitelkdami agresiją ir negatyvą. Artėjant prie Skorpiono nederėtų to pamiršti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)