Kinų horoskopas ne mažiau tikslus, nei astrologinis. Jis turi dvylika ženklų, kuriuos simbolizuoja gyvūnai, globojantys kiekvienus metus. Kokie jums bus 2019 Geltonosios Žemės Kiaulės metai priklauso nuo to, kas yra jūsų gimimo metų talismanas.

Šernas (Kiaulė)

Jeigu gimėte Kiaulės metais, 2019-ieji jums bus palankūs, tačiau nereikia manyti, kad visos problemos jus aplenks. Jeigu jūsų gyvūnas-talismanas pagal kinų kalendorių sutampa su šių metų talismanu, tai reiškia, kad jums bus būtina kažką išmokti. Visata tokiu metu nori mums parodyti, kad visada yra ko siekti. Neverta norėti pernelyg daug, tačiau ir mažu pasitenkinti neverta. Nereikia manyti, kad viską jau pasiekėte, kad tai – jūsų tobulėjimo lubos. Reikia išsikelti naujus tikslus. Būtent tam ir pasitarnaus 2019 metai – jie taps atspirties tašku naujiems pasiekimams. Pakeisti gyvenimą į gera padės tikėjimas savimi.

Žmonėms atrodysite labiau charizmatiški, todėl sėkmė meilėje laukia praktiškai visų Kiaulės ženklo atstovų. Pagrindinė taisyklė – nereikia nešti pykčių iš namų. Nereikia pyktis prie kitų ir atkreipti aplinkinių dėmesį į konfliktus.

Į problemas darbe reikėtų žvelgti filosofiškai, nes, kaip žinia, kelias į žvaigždes eina per kančias. Ir toliau būtina mokytis. Prisiminkite, kad šis procesas niekada neturėtų nutrūkti.

Žiurkė (Pelė)

Gimusiems Žiurkės metais 2019-aisiais savo dėmesį reikia sutelkti į apsaugą. Emocinė apsauga labai svarbi tiems, kurių darbas numato aktyvų bendravimą su žmonėmis. Neverta rimtai žiūrėti į gandus ir apkalbas, kurie sklando apie jus. Reikia susitelkti į asmeninį tobulėjimą ir tvirtos apsaugos nuo aplinkinių nuomonės formavimą.

Žiurkės save užprogramuoti sėkmei gali veikdamos savo pasąmonę. Bet kokios pergalės ir pralaimėjimai pirmiausia prasidės jūsų galvoje. Tai galioja meilei, finansams ir dalykiniams reikalams. Tiems, kurie gimė Žiurkės metais, 2019-aisiais rekomenduojama būti mažiau impulsyviems ir dažniau vadovautis ne emocijomis, o šaltu išskaičiavimu.

Jautis (Buivolas)

2019 metai Jaučiams bus poilsio ir sklandumo laikas. Būtina atkreipti dėmesį į pavydo priepuolius. Šis jausmas bus pakankamai griaunantis. Kitais metais Jaučiams teks sunkiau dirbti, jeigu norės pasiekti išsikeltų tikslų ir daugiau uždirbti. Neverta tikėtis aplinkinių palaikymo, nes ne visuomet bus galima jais pasikliauti. Be to, teks ne kartą priimti greitus ir svarbius sprendimus, tad bet koks apsiskaičiavimas gali sukelti naujas problemas.

Gimusiems po Jaučio ženklu 2019 metai palankūs meilės paieškoms. Sėkmė lauks kažkur už kampo. Tai bus permainų metai, kažko naujo ir įdomaus sužydėjimo metai.

Tigras

Tigrams pavyks rasti naujas savirealizacijos ir svarbių tikslų pasiekimo galimybes. Kiaulės metai padės rasti senų problemų sprendimo būdus, todėl nereikia bijoti imtis pačių drąsiausių projektų. Sėkmę lems komandinis darbas. Gimusiems Tigro metais derėtų vengti vienatvės ir užsitęsusių nuoskaudų.

Meilėje šie žmonės turės daugiau šansų sulaukti sėkmės, lygiai taip, kaip ir kūrybiniuose ieškojimuose. Tigrai pažvelgs į pasaulį kitu kampu, o tai atvers naujas erdves savianalizei, darbų planavimui bei mėginimams tobulėti.

2019 metai bus palankių permainų bei žalingų įpročių atsikratymo laikas. Galima pradėti užsiiminėti sportu, atidžiau stebėti savo sveikatą, nuoširdžiai dirbti. Šiais metais pavyks įveikti tinginį ir išmokti kur kas efektyviau valdyti savo laiką. Tigro metais gimusiems žmonėms labai padės teisingai išsikelti tikslai.

Triušis (Katinas)

Triušio metais gimusiems žmonėms patariama atsisakyti didelių ambicijų. Jos nutemps juos žemyn, nes neleis išsikelti teisingų, jėgas atitinkančių užduočių. Ambicijos pavojingos tiems, kurie pavydūs, o šio ženklo atstovai, anot kinų horoskopo, yra linkę į pavydą. Tai kels naujas negatyvias emocijas, kurios taps nauja našta, tempiančia Katinus žemyn. Laimei, su pavydu galima lengvai susidoroti, ypač Kiaulės karaliavimo metais.

Žemės energijos stichija labai gerai atsiliepia susitelkimui, dėmesiui. 2019 metai idealiai tinka mokymuisi, naujų įgūdžių įgijimui. Galima drąsiai keisti darbą, persikelti į kitą šalį ar bent miestą. Pagal kinų horoskopą Kiaulės metais Triušiams galima drąsiai įsigyti brangius daiktus, tai būtų automobilis ar butas.

Drakonas

Žemės stichija su Drakono energija dera itin sunkiai. Tas pats pasakytina ir apie Kiaulės energiją. Šie metai gali būti labai nestabilūs žmonėms, gimusiems Drakono metais, todėl 2019-aisiais nuolat klostysis kažkokios sudėtingos situacijos.

Norint išlikti ant bangos finansų sferoje, teks iš esmės peržiūrėti požiūrį į įprastus dalykus, pavyzdžiui, išlaidas. Jas vertėtų apriboti, nes pajamos gali būti nestabilios. Gali pasireikšti nenumatytos problemos su darbu. Ekspertai pataria pasistengti užsitikrinti kolegų ir partnerių palaikymą, nes vieniems Drakonams su visomis problemomis susidoroti bus itin sunku. Meilėje taip pat nepamaišytų artimųjų patarimai. Prireiks kantrybės ir ištvermės, taip pat sąžiningumo ir geranoriškumo.

Gyvatė

Gyvatė ir Kiaulė tarpusavyje dera gerai, o Žemės stichija Gyvatės metais gimusiems žmonėms yra pati palankiausia. Šie metai pažymėti esminiais proveržiais įvairiuose reikaluose ir darbe. Tos gyvenimo sferos, kuriose nuolat iškildavo kažkokių sunkumų, taps mažiau probleminėmis. Tai puikus laikotarpis visiems, kurie žino, ko nori iš gyvenimo.

Reikia pasistengti pritraukti į savo gyvenimą teigiamų permainų. Tai padaryti galima tik turint nuoširdų troškimą. Pagal kinų horoskopą, žmonėms, gimusiems Gyvatės metais, labai svarbus stabilumas. Jiems svetimas avantiūrizmas, tačiau dabar, 2019 metais, jis nepatrukdys. Reikia suvokti, kad pokyčiai – tai dalis gyvenimo ir svarbi asmenybės raidos sąlyga. Tai svarbūs ir labai pozityvūs metai, kuriais nereikia bijoti permainų.

Arklys

Kiekvienas žmogus turi aiškiai suvokti, ką jis sugeba ir ko ne. Arklio metais gimusiems žmonėms 2019-aisiais būtina suprasti savo energetinį potencialą, nes tik taip jie suvoks savo tvirtumą. Šiais metais, pagal kinų horoskopą, gali prasidėti laikotarpis, kai siekiant tam tikro tikslo teks atiduoti visas jėgas.

Pilnas karinis pasirengimas pareikalaus didelių energijos resursų, todėl būtina laiku sustoti ir pailsėti. 2019 metais būtina laikytis režimo, taisyklingai maitintis ir atsikratyti žalingų įpročių. Vertėtų dažniau keisti aplinką, nes tai padės pakelti nuotaiką ir perkrauti sąmonę. Reikia efektyviau dirbti, kad darbas reikalautų mažiau laiko ir jo liktų sau ir šeimai. Tik taip pakeisite savo gyvenimą į gera.

Ožka (Avis)

Ožkos ženklo atstovai yra dinamiški ir negali nusėdėti vietoje, o tai Žemės energijos metais bus pakankamai naudinga. Kita vertus, gali suaktyvėti ne tik Ožkos metais gimusieji, bet ir jų priešai. Tai bus konkurencijos, ginčų ir atvirų konfliktų metai.

Šeimoje, priešingai, viskas turi būti stabilu ir puiku, tačiau išsaugoti idiliją galima tik tuo atveju, jeigu darbo problemas paliksite darbo vietoje. Antroji pusė ir giminaičiai neatleis, jeigu Ožkos metais gimę žmonės savo pyktį išlies ant jų. 2019 metai bus itin sėkmingi Ožkos metais gimusiems kūrybinių profesijų atstovams ir tiems, kurie dirba patys sau.

Beždžionė

Beždžionės energetika ir Kiaulės energetika visiškai nedera. Tai reiškia, kad gimusieji Beždžionės metais turi pasiruošti nenumatytiems nemalonumams, nuolatinėms problemoms, amžiniems nesutarimams su draugais ir artimaisiais, taip pat emociniam nestabilumui. Tokiame fone patariama dažniau naudotis įvairiomis psichologinėmis technikomis, padedančiomis pasiekti to, ko trokšti.
Nuotaika metų pradžioje keisis itin dažnai, todėl laukti didelės sėkmės darbe ir emocinio stabilumo nevertėtų. Užtat metų pabaigoje nuotaika gerokai stabilizuosis. Baigiantis 2019 metams vyks daug gerų dalykų. Galimi lemtingi susitikimai ir rimti proveržiai dalykinėje veikloje.

Gaidys

Metų pradžia dėl energetinio disonanso bus sunki. Kils netikėtų permainų dalykinėje ir meilės sferose. Gaidžio metais gimusiems žmonėms vertėtų dažniau įsiklausyti į savo intuiciją. Artėjant vasarai pavyks surasti naują savirealizacijos būdą, pakeisti situaciją ir įgyti pasitikėjimo. Darbštumas ir sėkmės siekimas padės prasiveržti į lyderio pozicijas darbe ar versle.

Šeimyninės problemos atsidurs antrame plane, taip pat ir meilės paieškos. Bus galima susitelkti į reikalus ir savo troškimų išsipildymą. Neįveikiamas noras būti geresniais už kitus padės Gaidžio ženklo atstovams tapti sėkmingais ir paklausiais savo darbo meistrais.

Šuo

Visiems, gimusiems Šuns metais, 2019-ieji atneš daug gero. Lenktyniaujant dėl sėkmės svarbiausiu akcentu taps pasitikėjimas. Žemės Kiaulės energetika labai palankiai paveiks intuiciją ir gebėjimą planuoti. Šiuos metus galima drąsiai pašvęsti intelektualiniam darbui.

Fizinis aktyvumas taip pat bus naudingas gimusiems Šuns metais. 2018-ieji leis jiems nuspalvinti savo gyvenimą, rasti naujų pomėgių. Laukia rimtos permainos, po kurių gyvenimas pasikeis į gerą pusę. Finansinėje sferoje rizikuoti neverta, o štai meilėje šiek tiek avantiūrizmo nepamaišys.

2019 metai dar kartą primins apie tai, kad minčių pritraukimo dėsnis veikia visur ir visada. Netgi blogi įvykiai, pasitelkus užtikrintumą, gali būti pataisyti. Baimė atsitrauks į antrą planą, jeigu pasitikėsite savimi ir nusiteiksite sėkmei.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)