Tai, kad Vangos žodžiams teikiama daugiau ar mažiau reikšmės, neturėtų pernelyg stebinti: juk daugelis jos pranašysčių, šiaip ar taip, neva pasitvirtino. 2019-aisiais, anot bulgarų aiškiaregės, ne tik atskirų regionų, bet ir viso pasaulio laukia gana ryškios permainos.

Aiškiaregė ne sykį užsiminė apie globaliu mastu įvyksiančias politines permainas, galinčias sukelti ir teigiamų, ir neigiamų padarinių. Laimei, kitąmet daugelis pokyčių turėtų būti tik į gera.

Remiantis pranašystėmis, turėtų atsirasti „traukinių, skrisiančių tiesiai į Saulę“. Vangos žodžių aiškintojai mano, kad taip buvo kalbama apie traukinius ant oro pagalvių, kuriems energiją teiks saulės elektrinės. Jau netrukus prognozės apie stebuklingas mašinas gali pasitvirtinti, mat tokio tipo transporto kūrimo projektai vykdomi gana seniai.

Pranašaudama pasaulio ateitį Vanga paminėjo ir naujo tipo degalų atsiradimą. Pradėjus juos naudoti turėtų gerokai sumažėti neatsinaujinančiųjų gamtos išteklių eikvojimas. Ši informacija galėtu nudžiuginti tuos, kurie nerimauja dėl ekologijos ir mūsų planetos ateities.

Kartą, kalbėdama apie tai, kas nutiks 2019-aisiais, Vanga nurodė, kad žmonės tuo metu jau sugebės ne tik užsitikrinti ilgesnę gyvenimo trukmę, bet ir ilgiau išlikti jauni. Tikėtina, kad taip bulgarų aiškiaregė kalbėjo apie išrandamus naujus medicininius preparatus, kuriuos vartojant pavyks susidoroti su sunkiomis ligomis ir atitolinti mirtiną jų pavojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)