Kaip būtų gerai, kad visi mus supantys žmonės gyvenimą vertintų taip pat lengvai ir su humoru, bet tai, deja, neįmanoma: kai kurie žmonės tiesiog negali gyventi be liūdesio, aimanavimo ir tikėjimo, kad ir ateityje jų nieko gero nelaukia.

Tad kurie Zodiako ženklai labiausiai pasižymi pesimistiniu požiūriu į gyvenimą? Pateikiame 4 didžiausius pesimistus.

Skorpionas

Šio Zodiako ženklo atstovai priklauso kategorijai žmonių, kurie pasikrauna toli gražu ne vien nuo teigiamų emocijų. Neigiami jausmai jiems tokie pat reikalingi gyvenime, o ir apskritai juos labai domina tamsioji juos supančios realybės pusė. Tad jų stiklinė visada pusiau tuščia, o kiekvieną žmogų jie laiko potencialiu niekšu, kol šis neįrodo, kad toks nėra.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo atstovai yra svajingos ir pažeidžiamos natūros, kaskart, kai realus pasaulis nesutampa su jų iliuziniu pasauliu, jie užsidaro savyje ir ilgai tūno depresyvioje būsenoje. Ypač dažnai į depresyvias būsenas juos pastūmėja kitų žmonių, kuriuos jie pernelyg idealizuoja, elgesys. Su Žuvų ženklo atstovais reikia elgtis labai atsargiai, kad neužgautumėte jų jausmų.

Vandenis

Vandeniai dažnai sutinka su garsiu aforizmu: „Optimizmas – tai informacijos stoka“. Vis dėlto tam, kad būtum tikras optimistas, reikia į pasaulį žiūrėti per rožinius akinius, o šito Vandeniai negali, nes jie pernelyg gerai išmano realią pasaulio tvarką.

Vėžys

Kaip visi kiti vandens stichijos atstovai, Vėžiai kartais būna pernelyg jautrūs ir emocionalūs. Jie sugeba atleisti ir tikisi geriausio, bet jeigu kas nors piktnaudžiauja jų atlaidumu ir nepateisina vilčių – viskas baigta. Dvasinės jų žaizdos ilgai negyja ir jie praranda pasitikėjimą žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)