113
Kitas

Avinas

Saulei keliaujant paskutiniais Skorpiono laipsniais ir pilnėjant Mėnuliui, norėsis gilintis į reiškinių priežastis, suvokti jų motyvacijas.

Lapkričio 20-ąją, Marsui pradėjus kelionę griaunamuoju Žuvų laipsniu ir artėjant Mėnulio pilnačiai – emociškai jautrus metas. Būkite atsargesni keliuose. Ženkliau galėtume padėti patys sau, keisdami savo įpročius, mintis, orientuodamiesi į dabartį bei rytdieną. Praeitis gyva mumyse tiek, kiek mes maitiname ją savo energija. Tad paleiskime buvusius skaudesnius prisiminimus, juos vertindami kaip išmintį, suteikusią patirtį, o geriau pagalvokime apie tai, kas mūsų gyvenime šviesu ir gera. Tai ypač aktualu būtų lapkričio 21–22-ą – Mėnulio pilnaties dienomis, Marsui tebeviešint griaunamajame Žuvų ženklo laipsnyje.

Lapkričio 23 diena, Saulei atkeliavus į Šaulio ženklą, kuriame jau vieši Jupiteris, galėtų būti sėkminga ieškantiems geriau apmokamų darbų, ketinantiems plėtoti nuosavą verslą. O savaitgalis būtų puikus išvykoms, kelionėms ir susitikimams su draugais.

Įdomios ir sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas