Amerikos indėnai tikėjo, kad kiekvieną žmogų gyvenime globoja konkretus gyvūnas, kuris jam suteikia antgamtinių jėgų.

Savo gyvūną-globėją galima nustatyti pagal gimimo datą. Papasakosime apie 12 gyvūnų iš indėnų horoskopo ir apie tai, kaip jie veikia žmogaus charakterį.

Toteminis gyvūnas pagal gimimo datą

Amerikos indėnai

Ūdra (01 20 – 02 18)

Žmonės, kuriuos gyvenime lydi ūdra, labai kantrūs, atkaklūs ir disciplinuoti. Jų gabumai ne mažesni nei ambicijos, jie yra stropūs darbuotojai.

Jie nekenčia nepagarbos ir labai gudrių žmonių, nes jie patys labai lojalūs.

Sėkminga diena – antradienis, o skaičius – 19. Laiminga spalva violetinė, todėl patartina šią spalvą įtraukti į savo garderobą ir interjerą.

Vilkas (02 19 – 03 20)

Tai labai nepriklausomos asmenybės. Vilko globojami žmonės mėgsta būti vienumoje, nors sukūrę šeimą moka darniai joje gyventi. Jiems tiesiog reikia asmeninės erdvės apmąstymams. Tai sąžiningi ir dosnūs žmonės, visada siekiantys sėkmės, bet nevengiantys ir gudrumo bei netgi melo.

Kituose žmonėse nepakenčia arogancijos ir suktumo.

Gera diena jiems ketvirtadienis, o laimingas skaičius – 3. Sėkmę jiems atneša raudona spalva.

Sakalas (03 21 – 04 19)

Pagrindiniai žmonių, kuriuos gyvenime lydi sakalas, charakterio bruožai – tikslingumas, tvirta valia ir šmaikštumas. Jų proto guvumas užburia. Jie labai darbštūs ir energingi, lengvai imasi kelių darbų vienu metu ir viską sėkmingai užbaigia. Nekenčia lėtapėdžių ir tingių žmonių.

Laimingas jų skaičius 21, o diena – penktadienis. Juoda spalva neša jiems sėkmę.

Bebras (04 20 – 05 20)

Bebro globojami žmonės švelnūs, draugiški ir geranoriški. Jiems patinka šilti susitikimai, jie be galo vertina bendravimą su artimaisiais. Jie moka užjausti ir neatlygintinai padėti kitiems. Jie nekenčia grubių žmonių ir tų, kurie turi priklausomybę virtualiam pasauliui, nes patys labiausiai vertina gyvą bendravimą. Tarp jų retai būna intravertų.

Palanki diena bebro globojamiems žmonėms yra pirmadienis, o sėkmę atneša skaičius 18. Laiminga spalva – pilka.

Elnias (05 21 – 06 20)

Pagrindiniai bruožai – energingumas, judrumas ir budrumas. Tai rizikuoti mėgstantys žmonės, jie ryžtingi ir narsūs. Dažnai pasiekia didelių karjeros aukštumų, nes yra įpratę greitai veikti. Lengvai užsidega, gali būti ūmūs.

Bendros kalbos su jais neras pavydūs, pagiežingi žmonės, taip pat – melagiai.

Laiminga diena jiems antradienis, o su skaičiumi 11 susiję daug gerų akimirkų. Sėkmę pritraukia balta spalva.

Genys (06 21 – 07 21)

Žmonės, kuriuos gyvenime lydi genys, viską linkę apgalvoti, jie pasižymi gera intuicija. Jie apdovanoti puikiais analitiniais gebėjimais, yra geri psichologai. Šie žmonės linkę išsikelti tikslus ir jų siekti, yra atkaklūs, net gali būti užsispyrę. Jie mėgsta būti dėmesio centre, bet niekada neįsileidžia pašalinių žmonių į savo vidinį pasaulį. Nepripažįsta nepagarbos ir melo.

Laiminga diena – sekmadienis. Sėkmę neša skaičius 29. Verta atkreipti dėmesį į vyšninę spalvą ir visus kitus raudonos spalvos atspalvius.

Lašiša (07 22 – 08 21)

Šiuo laikotarpiu gimę žmonės visada žengia koja kojon su laikmečiu, pasižymi išlavintu skoniu. Jie kūrybingi, protingi ir gudrūs. Gali pasiekti didelių aukštumų versle ir politikoje, nes lengvai randa bendrą kalbą su kitais žmonėmis ir sugeba paveikti jų mintis. Jiems nepatinka per griežta tvarka ir pasaulietinės problemos.

Palanki diena – penktadienis, o sėkmę atneša skaičius 6. Laimę pritraukia turkio žydra spalva.

Lokys (08 22 – 09 21)

Stipriausios šių žmonių pusės – tiesumas ir drąsa. Jie aistringi, žiaurūs ir labai egoistiški. Lokio globotiniai tai uoliai dirba, tai visiškai tinginiauja. Jokio aukso vidurio jų gyvenime nėra. Jie gana priekabūs ir reiklūs aplinkiniams.

Lemiamus sprendimus jiems geriausia priimti pirmadieniais. Sėkmingas skaičius 23, o laiminga spalva – oranžinė.

Varnas (09 22 – 10 22)

Varnas šiuos žmones apdovanojo aštriu protu, humoro jausmu ir atkaklumu. Jie labai sąžiningi ir supranta kitus iš pusės žodžio. Gana dosnūs, be ne išlaidūs. Visada stengiasi uždirbti daugiau ir viską parnešti į namus.

Bendros kalbos jie neranda su dramatizuoti mėgstančiais ir smulkmeniškais žmonėmis. Taip pat nepakenčia, kai jiems iškeliami itin aukšti reikalavimai.

Palankiausia diena – šeštadienis. Sėkmingas skaičius – 14. Laimę nešanti spalva – mėlyna ir visi jos atspalviai.

Gyvatė (10 23 – 11 22)

Išmintis, ryžtingumas ir aistra – tai, kuo gyvatė apdovanoja savo globotinius. Kiekvienas jų žingsnis labai apgalvotas, nors iš šono gali atrodyti, kad jie veikia labai greit. Gana lengvai prisitaiko prie naujų aplinkybių. Nekenčia pataikūnų ir grubių žmonių.

Gera diena naujiems iššūkiams – trečiadienis, skaičius – 9. Pati tinkamiausia spalva – žalia.

Pelėda (11 23 - 12 21)

Pelėdų globotiniai yra paslaptingi ir be galo žavūs. Šie žmonės ambicingi ir valingi. Prieš priimdami sprendimą visada daug galvoja. Gana lėti. Jie nekenčia apkalbų ir niekada nedalyvauja jokiose intrigose. Labai taupūs ir mokantys šeimininkauti.

Sėkmę pritraukia ruda spalva. Palankiausia diena – penktadienis, skaičius – 17.

Žąsinas (12 22 – 01 19)

Mąslūs, šilti, švelnūs ir ramūs – tokie yra žąsino globojami žmonės. Jie darniai sugyvena su šeimynykščiais. Šie žmonės apdovanoti išskirtiniu intelektu. Jie geranoriški, bet retai atsiveria žmonėms, o geriausi jų draugai – giminaičiai. Jie nepakenčia grubių, tingių žmonių.

Laiminga diena – sekmadienis. Sėkmę atneša skaičius 12, o tinkamiausia spalva – geltona ir auksinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją