Žuvys – meilės dovana

Visi galime mylėti kažką visa širdimi, visa savo esybe. Tačiau po Žuvų ženklu gimusių žmonių meilė yra kitokia: tai besąlyginė krikščioniška meilė artimajam, kuri leidžia vertinti, suprasti ir gerbti kiekvieną žmogų.

Žuvys – galimai tai yra pats jautriausias ženklas iš visų – dažnai svetimą gerovę iškelia aukščiau savosios. Po šiuo ženklu gimę žmonės visada pasirengę padėti, nieko nesitikėdami mainais, išskyrus laimės išraišką kito veide. Jiems nereikia bei dėkingumo, nei pagyrimo, tik suvokimo, kad jie neliko abejingi ir įrodė savo žmogiškumą.

Žuvų dėka žmonija visada turi išgelbėjimo šansą!

Vėžys – atleidimo dovana

Tai yra pasiaukojimo pavyzdys. Po Vėžio ženklu gimę žmonės visada ras jėgų ir laiko artimiems žmonėms.

Vėžiai labai jausmingi, dėl to jie dažnai kankinasi ir daug verkia. Vėžys visada pasiruošęs atsukti kitą skruostą, kai mano, kai jis užsitarnavo papeikimą. Nenorėdamas prarasti artimo žmogaus meilės, Vėžys gali užmerkti akis į daugelį jo trūkumų, kad tik jam būtų suteiktas antras šansas.

Šio ženklo atstovai atleidžia kitiems nuoskaudas, tačiau naudotis tuo nevertėtų. Jie atleidžia, bet niekada nieko nepamiršta.

Liūtas – jėgos dovana

Liūtai nepasiduoda silpnybėms, jie tvirti tarsi uola, o savo drąsa motyvuoja kitus. Ištikimi ir atsidavę, jie visada stoja į kovą su neteisybe ir iki paskutinių jėgų kaunasi už meilę, lygybę ir tikėjimą.
Panašiai kaip praeities pranašai, po šiuo Zodiako ženklu gimusieji gali vesti paskui save žmones: jie moka įtikinti, su jais malonu bendrauti ir jie geba įkvėpti aplinkiniams pasididžiavimo jausmą.
Liūto tikslas – oriai kovoti už savo principus, nepasiduoti kompromisams ir pateikti nuoširdumo bei atkaklumo pavyzdį.

Sąžiningumas, energija ir nuoseklumas išskiria Liūtus iš minios.

Šaulys – narsos ir tiesos dovana

Dieviškoji linksmų Šaulių misija – džiuginti aplinkinius. Dievas apdovanojo po šiuo ženklu gimusius žmones begalinės narsos, kurios pakaks visiems, dovana. Šauliai yra itin sąžiningi, todėl visada galima jais pasikliauti. Jeigu jums reikia patarimo ar sąžiningos nuomonės, klauskite Šaulio.

Kartais Šaulio tiesmukumas gali užgauti, tačiau jis nebijo pasakyti tiesos ir moka rizikuoti. Šauliui geriau nutraukti santykius, nei palaikyti melu grįstą ryšį.

Nors šio ženklo atstovai būna pernelyg atsainūs savo pramogose, į rimtus dalykus jie žiūri labai atsakingai. Šaulys visada moka atskirti svarbius dalykus nuo paviršutiniškų, o grūdus – nuo pelų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)