Avinas

Šis ženklas daug energijos ir jėgų įdės į savo namus. Santykiuose su partneriais norėsis grožio, dėmesio, meilės, tačiau nepakaks įkvėpimo iš priešingos lyties pusės. Gali pasisekti papildomo uždarbio sferoje – jis tiesiog plauks į Avinų rankas.

Jautis

Šio ženklo atstovai imsis nuosavo verslo iššūkio. Jaučiams reikėtų atkreipti dėmesį į savo sveikatą, neperkrauti savęs. Jų antrosios pusės demonstruos didesnį reiklumą. Nevertėtų labai stipriai pasikliauti laime ir sėkme. Geriau viską imti į savo rankas ir nerizikuoti.

Dvyniai

Dvyniams norėsis bendravimo, tačiau labiausia pačioje artimiausioje aplinkoje, su šeimos nariais. Šio ženklo atstovams stigs romantikos, jausmų naujumo, dėmesio. Dvynių aplinkoje gali atsirasti pavyduolių, kurie skleidžia paskalas. Pasikliauti nemokamais dalykais nevertėtų – tik darbas ir tikslingi veiksmai.

Vėžys

Šis ženklas nori nuolat tobulėti. Namuose atsiras poreikis kažkokioms naujovėms, kūrybai. Santykiuose su vaikais ir romantiniuose santykiuose galimi paskubomis priimti sprendimai ir kategoriškumas. Vėžiams apie save gali priminti senos opos ar seniai turimos skolos. Su partneriais gali kilti nesusipratimų ar net nutrūkti santykiai.

Liūtas

Šio ženklo atstovai pajus norą kurti, net jeigu tam turi nepakankamai jėgų. Bendraujant su aplinkiniais jiems norėtis dalinti autoritetingus patarimus. O savo namuose, priešingai, kils noras veikti, net jeigu namiškiai tokio entuziazmo protrūkio nesupras. Neverta reaguoti į konkurentus, jie vistiek pasirodys esą silpnesni.

Mergelė

Mergelė žinos, kaip gražiai ir teisingai įtikinti. Artimieji, o ir visi aplinkiniai, įsiklausys į šio ženklo atstovų žodžius. Reikalai eis sava eiga, o kartais tai vyks netgi greičiau, nei buvo sumanyta. Galima tikėtis papildomų pajamų iš, atrodytų, įprasto dalyko. Šeimoje viešpatauja visiškas stabilumas.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovams kils noras puoštis, pirkti kažką sau. Svarstyklių žodžiuose bus daug išminties, kuri gali paskatinti artimuosius veikti. Daug emocijų pareikalaus darbas. Svarstyklės tiek pasiners į reikalus, kad šeimai laiko katastrofiškai trūks.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai jaučiasi žodžio žmonėmis. Kyla priklausomybė nuo kitų, dėl ko atsiranda noras su niekuo nekontaktuoti. Geriausias visų problemų sprendimo būdas Skorpiono akimis bus pabėgimas į šiltą ir gražią vietą, kur daug žalumos.

Šaulys

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės seniai paskirstė visas savo užduotis – čia padėjo kruopštūs ir ilgi apmąstymai. Šauliai nenorės, kad kažkas pažeistų jų patvirtintas taisykles. Šį rudenį šio ženklo atstovai veikiau filosofai patys sau.

Ožiaragis

Ožiaragiai pajaus vidinį protestą prieš viską. Stabilumo partneryste grįstuose santykiuose tikėtis neverta – juos apsups daugybė beveidžių žmonių, kurie keis vieni kitus. Užtat darbe šio ženklo atstovai pajaus tikrą įkvėpimą.

Vandenis

Šiam ženklui pavydi ir jis tai jaučia, todėl Vandenis emociškai stipriai nusikamuoja. Norint atsiriboti nuo pavydžių žmonių, galima paprasčiausiai trumpam kažkur išvažiuoti, dar geriau – rasti savyje jėgų būti aukščiau viso to. Profesinėje veikloje iškils šiokių tokių sunkumų.

Žuvys

Žuvys emociškai susirūpinusios dėl naujų ryšių ir santykių. O jeigu asmeniniame gyvenime viskas stabilu, daug jėgų pareikalaus atžalos. Vis dėlto, visi pokyčiai veda į gera. Jeigu po šiuo ženklu gimusieji pasiryš kažkur išvažiuoti, jiems tai bus labai į naudą. Žuvims gali kilti noras kurti. Darbe seniai viskas sureguliuota, nors pajamų iš pagrindinės veiklos joms kažkodėl nepakaks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)