Kai kurie Zodiako ženklai viską pajunta intuityviai, labai greitai, jie iš tiesų supranta ir pažįsta žmones, su kuriais bendrauja. Jie iš karto pajus, jei bus bandoma jais manipuliuoti. Taigi kai kurie Zodiako ženklų atstovai absoliučiai nepakenčia melo, nes nėra pratę atsidurti kvailio vietoje.

Avinas

Žmonėms sunku jums meluoti, nes jūs emocionaliai su jais susiję. Kartais jūs skraidote padebesiais, bet kai prabylama apie santykius, jūs skaitote žmones lyg atverstas knygas.

Dvyniai

Dvyniai negali pakęsti melo, nes pasitikėjimas jums be galo svarbus. Jums sunku užmegzti ilgalaikius santykius, o kai visgi užmezgate, tikitės, kad santykiuose jus gerbs.

Skorpionas

Skorpionai iš karto atpažįsta melą, nes patys yra gabūs melagiai. Būtent todėl jie visada supranta ir jaučia, kai žmonės nori su jais nesąžiningai pasielgti.

Vandenis

Jūs per daug protingi. Esate per daug protingi, kad jus apgaudinėtų. Žmonių išvedžiojimuose, pasvarstymuose jūs iš karto įžvelgiate trūkumus, todėl jus labai sunku apgauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)