1. Jautis

Užsispyrę, praktiški Jaučiai bet kokį ginčą laiko svarbia ir atsakinga užduotimi. Jie gana greitai užsiplieskia, niekada nevengs kovos, o jai užvirus atkakliai gins savo pozicijas. Jaučiai – iš prigimties konservatyvūs, jie iš visų jėgų priešinasi naujoms idėjoms ar netikėtoms permainoms. Ginčytis su Jaučiu rizikinga, nes vargu ar pavyks nutverti jį už ragų. Jautis nė už ką neišsižadės savo žodžių ir nesitrauks, net jei klysta.

2. Liūtas

Nemėginkite užgauti jų didžiavimosi savimi. Kova su Liūtu – pavojingas žaidimas, kaip ir su bet kokiu plėšrūnu. Liūtai iš prigimties kovingi, jie puikiai moka apsiginti ir apginti savo požiūrį. Didžiulis ego niekada neleis Liūtui pripažinti, kad klydo, ar pirmam ištiesti taikos vėliavą. Tik pasakykite ką nors įžeidaus ar kaip nors užkliudykite Liūtą, ir jis be gailesčio suleis į jus nagus.

3. Skorpionas

Skorpionai – ypač impulsyvūs, jie greitai gali įsižeisti, gali būti netgi emociškai nestabilūs, todėl nė nebandykite jiems priekaištauti. Šio ženklo atstovai turi ne patį geriausią įprotį užimti gynybinę poziciją, o blogiausiu atveju aršiai puola oponentą. Be to, kiekvieną kovą laimi būtent jie. Skorpionai sugeba rasti silpniausia priešininko vietą ir metodiškai į ją gelti.

4. Vandenis

Vandenis – labai stipri dominuojanti asmenybė, kuri labiausiai vertina tiesą, todėl būtų protingiausia su juo nesiginčyti. Vandeniai užsispyrę, gražbyliautojai, taigi nuginčyti jų praktiškai neįmanoma – jie meistriškai įveiks jus savo intelektu. Be to, Vandeniai pasižymi sarkazmu, kuris gali tapti mirtinu ginklu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)