Avinas

Avinas yra vienas stipriausių Zodiako ženklų. Kupini energijos ir entuziazmo, jie yra itin aktyvūs ir tiesiog dievina tyrinėti aplinkinį pasaulį. Avinai gimsta būti lyderiais ir pasižymi nesutramdoma dvasia. Tokių asmenybių negąsdina jokios kliūtys jų kelyje. Dėl šios priežasties Avinai yra absoliučiai nepriklausomi ir kelia savarankiškumo įspūdį.

Avinai taip pat yra nenuolankūs ir impulsyvūs. Jie būna tiesmukiški ir visada žengia vienu žingsniu priekyje. Dėl šių savybių jie dažnai įgyja daug priešų. Dėl atkaklaus charakterio Avinų praktiškai neįmanoma perkalbėti.

Avinų stiprybės šaltiniai: lyderio savybės, bebaimiškumas ir energija.

Garsenybės, gimusios po Avino ženklu: Leonardo da Vinci, Vincentas van Goghas, Emma Watson, Lady Gaga, Charlie Chaplinas, Jackie Chanas, Maya Angelou, Robertas Downey Jr.

Skorpionas

Skorpionai būna stiprios asmenybės ir būtent savo aktyvumu išsiskiria nuo likusių žmonių, ypač kalbant apie emocijas. Šio ženklo atstovai niekada nesitenkina kažkuo mažesniu negu tai, ko siekia. Skorpionai būna išdidūs ir labai mėgsta kritikuoti aplinkinius. Šios savybės apsunkina bendravimą su jais. Romantinėje plotmėje Skorpionai būna labai aktyvūs ir atsidavę savo partneriui.

Skorpionų stiprumo šaltiniai: ryžtingumas, nuoseklumas ir kryptingas tikslo siekimas.

Garsenybės, gimusios po Skorpiono ženklu: Julia Roberts, Katy Perry, Matthew McConaughey, Demi Moore, Pablo Picaso.

Vėžys

Vėžiai yra labai jausmingos ir emocingos asmenybės, tačiau jų savybių nevertėtų maišyti su silpnumu ar pažeidžiamumu. Tai stiprūs, pasitikintys savimi ir stabilūs savo sprendimuose žmonės, todėl jie būna ambicingi tiek profesinėje sferoje, tiek namuose. Kalbant apie asmeninius santykius, Vėžiai didžiuojasi savo nuoširdumu ir būna itin reiklūs, o tai dažnai žeidžia jų partnerius.

Vėžių stiprybės šaltinis: pasitikėjimas savimi.

Garsenybės, gimusios po Vėžio ženklu: princesė Diana, Nelsonas Mandela, Robbie Williamsas, Tomas Hanksas, Lionelis Messi, Patrickas Stewartas, Julijus Cezaris.

Liūtas

Prabangą mėgstantys Liūtai – tikri džiunglių karaliai. Jie nebijo sudėtingų situacijų ir visada pasiūlys kelis problemų sprendimo variantus. Tačiau kartais ši stiprioji jų pusė priverčia juos puikuotis savimi ir užriesti nosį.

Kame glūdi Liūtų stiprybė: charizmoje.

Garsenybės, gimusios po Liūto ženklu: Danielis Radcliffe`as, Jenifer Lopez, Barackas Obama, Chrisas Hemsworthas, J. K.Rowling, Halle Berry, Benas Affleckas, Madonna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)