113
Kitas

Avinas

Pirma savaitė tiktų deryboms ir sutarčių pasirašymui. Artimos Marso, Nusileidusio Mazgo ir Lilit pozicijų Vandenio ženkle įtakoje, galimi netikėtumai, būtinas didesnis atidumas keliuose.

Antroje spalio savaitėje į pirmą planą iškils jausmai. Merkurijui įžengus į Skorpiono ženklą, bendraudami būsite linkę jautriau reaguoti į situacijas į ištartus žodžius. Sektųsi ieškantiems kompromiso ir sutarimo.

Spalio vidurys kupinas netikėtumų. Tai – savotiškas virsmo metas, kai, Uranui judant retrogradine kryptimi, vertėtų atsisakyti to, kas jums nebereikalinga, trukdo kelyje į sėkmę. Kai kurie ryšitės svarbioms savo gyvenimo permainoms.

Spalio 22–23 dienomis, Merkurijui viešint griaunamajame Skorpiono laipsnyje, bendraudami ieškokite to, kas jus jungia, o ne skiria. Tai virsmo dienos. Saulė iškeliaus iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą,

Paskutinės spalio dienos palankios komandiruotėms, išvykoms bei kelionėms – spalio 31 dieną Merkurijus pereis į Šaulio ženklą. Dažniau raskite laiko veiklai, kuri gausina jūsų gyvenimo džiaugsmą.

Sėkmės jums spalį!

113
Kitas

Avinas