Avinas

Jūs negalite pripažinti, kad žmonės ne visada gali būti tokie aistringi ir energingi, kaip jūs. Ir kartais jūs priimate tai taip, tarsi jie nemylėtų jūsų taip, kaip jūs juos mylite! Tai neteisingas mąstymo būdas! Paprasčiausiai dėl to, kad faktas, jog kiti žmonės neveikia su tokiu entuziazmu, dar nereiškia, kad jie jus mažiau myli.

Jautis

Pati didžiausia klaida, kurią santykiuose daro šio Zodiako ženklo atstovai – jūsų noras pasitenkinti buvimu savo komforto zonoje. Tai gali būti nuobodu. Jums patinka, kai viskas nesikeičia ir lieka taip pat!

Dvyniai

Jūs savo santykiuose pernelyg dažnai vengiate konfliktų ir pykčių. Jūs įpratote generuoti teigiamas vibracijas. Ir kai viskas kiek prarūgsta, tiesiog nežinote, kaip reaguoti. Todėl Dvyniams pirmiausia reikia išmokti konfliktinėse situacijose būti šiek tiek protingesniais.

Vėžys

Vėžiai santykiuose visada yra tie, kurie „pernelyg“ myli. Jūs galite galvoti, kad paprasčiausiai esate geri, tačiau dėl jūsų požiūrio jūsų antroji pusė santykiuose tiesiog dūsta. Jeigu laikysitės tokio tempo, galite partnerį tiesiog paskandinti savo meilėje.

Liūtas

Jūsų išdidumas – tai jūsų susinaikinimas santykiuose. Turite būti pakankamai nuolankūs, kad pripažintumėte faktą, jog nesate idealus žmogus. Turite būti pakankamai nuolankūs, kad pripažintumėte faktą, kad jums kartais gali prireikti pagalbos. Priežastis, kodėl jūs griaunate savo pačių santykius, slypi tame, kad jūs pernelyg išdidūs, kad paprašytumėte pagalbos. Jūs klaidingai manote, kad viską galite daryti savarankiškai!

Mergelė

Jūs paprasčiausiai esate pernelyg griežtas žmogus. Esate per daug nepatenkinti viskuo. Net jeigu mažiausias daiktas atrodo esąs ne vietoje, reaguojate per daug audringai ir elgiatės taip, tarsi tai būtų pasaulio pabaiga. Esate pernelyg dramatiški ir tai gali santykiuose būti bauginantis dalykas.

Svarstyklės

Pati didžiausia klaida, kurią darote savo santykiuose – jūsų nenoras pastovėti už save. Visada leidžiate sau būti kilimėliu – jūs leidžiate kitiems visą laiką per jus vaikščioti. Jūs tarsi apsėsti siekiate nuolat džiuginti savo antrąją pusę. Ir būtent dėl to galiausiai tampate silpnabūdžiu žmogumi.

Skorpionas

Jums tiesiog reikia labai daug laiko, kol galiausiai leidžiate sau atsiverti ir tapti pažeidžiami su kažkuo kitu. Jūs turite pripažinti, kad ne visi yra tokie kantrūs. Ne visi taip noriai jūsų lauks. Negalite būti tokie egoistiški, kad galvotumėte, jog visi tiesiog santykiuose automatiškai prisitaikys prie jūsų emocinio ritmo.

Šaulys

Kai pajaučiate, kad esate „prijaukintas“, jums tampa labai nuobodu. Jūs savo gyvenime ieškote nuolatinio jaudulio ir virpėjimo. O kai santykiuose jums tampa nuobodu, pradedate ieškoti kažko įdomaus kitoje vietoje. Jums tikrai reiktų suprasti įsipareigojimo ir atsidavimo vertę!

Ožiaragis

Jums reikia išmokti šiek tiek atsipalaiduoti. Gyvenimo neverta visą laiką vertinti taip rimtai, ypač kai kalba eina apie meilę. Jūsų pesimizmas ir nedorovingas požiūris ne visada patinka žmonėms. Išmokite matyti ryškiąją gyvenimo pusę. Juk ne visada privalote būti tokie ciniški viskam!

Vandenis

Jūsų negebėjimas (ar nenoras) išreikšti save emociniame lygmenyje – pati didžiausia jūsų klaida. Jūs tiesiog neleidžiate savo partneriams jausti, kad jie gali patikėti jums savo jausmus. Šio ženklo atstovai tokie uždari emociniame lygmenyje, kad atrodo, jog esate atsiriboję nuo visos situacijos!

Žuvys

Jūsų pati didžiausia klaida santykiuose – jūsų finansinis beprotiškumas. Jūs tiesiog su savo pinigais elgiatės neatsakingai. Visada gyvenate fantastiškame pasaulėlyje ir galvojate, kad galite gauti viską, ko tik panorėsite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)