Avinas

Avinas nė už ką neatleidžia puikybės ir išdavystės. Šių dviejų dalykų venkite, bendraudami su šio Zodiako ženklo atstovais. Avinas niekada nepasitikės tuo, kas, jo nuomone, kartą jau išdavė. Avinas nebus geras puikybę spinduliuojantiems žmonėms.

Jautis

Jautis neatleis žmogui, kuris norės pasisavinti Jaučio daiktą ar priskirti sau Jaučio nuopelnus. Šis Zodiako ženklas labai brangina tai, kas priklauso jam, nemėgsta, jei kas bando prasigyventi iš jo gero. Jautis brangina savo nuosavybę, materialinius turtus, tad nepatartina liesti to, kas jam priklauso.

Dvyniai

Dvyniai nepakęs bandymų apriboti jų galimybes bendrauti su žmonėmis ir jaustis nepriklausoma asmenybe. Perdėta kontrolė, pavydas gali ne juokais išgąsdinti šio Zodiako ženklo atstovą. Bendravimas užima svarbią vietą Dvynių gyvenime, todėl nė nemėginkite atimti iš jų šios teisės.

Vėžys

Vėžys – labai imlus, emocionalus Zodiako ženklas, jis jokiu būdu neatleis pasišaipymų, jo jausmų įžeidimo. Vėžys labai greitai užsidaro nuo nesupratingų ir netaktiškų žmonių, o ateityje vengia kontaktų su jais.

Liūtas

Liūtas nepakęs nepagarbos ir kritikos jo adresu. Šio Zodiako ženklo atstovai puikiai skiria meilikavimą ir nuoširdų pagyrimą. Jie neatleidžia, jei nepripažįstami jų nuopelnai, niekada nepadės nemokantiems dėkoti žmonėms. Liūtai nebendraus su tais, kurie bent kartą užgavo jų išdidumą ir savimeilę.

Mergelė

Mergelėms nepatinka suirutė, chaosas nei gyvenime, nei jų vidiniame pasaulyje. Būtent todėl Mergelė netoleruos netvarkos ir neatleis tam, kuris sukels visišką jų jausmų chaosą. Žmonės privalo gerbti Mergelės sukurtą tvarką ir puoselėti harmoniją santykiuose su ja.

Svarstyklės

Svarstyklės labai vertina grožį savo aplinkoje ir harmoniją visame, kas jas supa. Šis Zodiako ženklas nepakęs beskonybės, neatleis, jei bus pažeista jų sukurta harmonija, nebendraus su žmonėmis, kurie skatina konfliktus. Svarstyklės siekia ramybės, stengiasi daryti šį pasaulį gražesnį, jos neatleis tiems, kas trukdo tai daryti.

Skorpionas

Skorpionai nepakenčia paskalų, intrigų. Šis Zodiako ženklas greitai pastebi falšą ir apgaulę, todėl neatleidžia uždarumo, melagingumo savo atžvilgiu. Šis Zodiako ženklas reikalauja iš aplinkinių nuoširdumo, o paslaptys ir išdavystė jį atstumia.

Šaulys

Šaulys pernelyg vertina savo nepriklausomybę ir laisvę, todėl nepakęs apribojimų, suvaržymų, bandymų atimti iš jo laisvę. Geriau nestoti šiam Zodiako ženklui skersai kelio, antraip jis sumals jus į miltus, kaip ir visus, trukdančius jam gyventi savo patrauklų gyvenimą.

Ožiaragis

Ožiaragis gali daug ką pakęsti, išskyrus nepagarbą jo asmenybei. Šis Zodiako ženklas turi daug vidinės jėgos ir išminties. Bendraujant su juo reikia paisyti subordinacijos, būti mandagiam. Ožiaragis nepakęs familiarumo ir netakto.

Vandenis

Vandeniai neatleidžia tiems, kas kėsinasi į jo nepriklausomybę ir teisę būti savimi. Šis Zodiako ženklas nemėgsta apribojimų, nenori girdėti kritikos savo atžvilgiu. Vandeniai nebendraus su žmonėmis, kurie nuolat pykstasi, kelia skandalus, jie stengiasi atsiriboti nuo neadekvačių asmenybių.

Žuvys

Žuvys labai skausmingai išgyvena kritiką savo atžvilgiu, niekada nepakęs, jei su jomis bus elgiamasi žiauriai, neteisingai. Šio Zodiako ženklo atstovai atrodo minkšti, net nuolankūs, bet tai nereiškia, kad jie nemato, kai norima pasinaudoti jų gerumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)