Kodėl turime likti draugais? Kaip būsimi vaikinai ir merginos reaguos, sužinoję, kad vis dar draugaujame su buvusiaisiais?

Galbūt išgyvenate išsiskyrimą ir norite žinoti, kodėl buvęs vaikinas ar buvusi mergina nepanoro išlaikyti draugiškų santykių.

AVINAS

Jūs nesuinteresuoti likti draugais su buvusiuoju, nes siekiate konkuruoti, norite išsiaiškinti, kuris gi iš jūsų geresnis. Savaime suprantame, jūs neprieštaraujate, kad buvusysis liktų draugų sąraše socialiniame tinklalapyje, kur jūs nuolat skelbiate, kas vyksta jūsų gyvenime. Bet tikra draugystė nėra konkuravimas vienas su kitu.

LIŪTAS

Jums patiko būti garbinamai, tad kodėl gi nepanorote, kad buvusysis garbintų kitą? Jei judu liksite draugais, neišvengiamai išgirsite apie naujus buvusio vaikino santykius. Deja, jūs irgi gana pasipūtęs zodiako ženklas, kuris nepakęstų tokio dalyko. Kita priežastis, dėl kurios neliksite draugais – jūsų užsispyrimas.

SKORPIONAS

Jūs negalite nepavydėti. Tai nepadeda nei santykiams, nei tada, kai kalbama apie draugystę su buvusiu mylimuoju. Jūs – aistringa asmenybė, aistra dažnai perauga į pavydą, todėl negalite nė pagalvoti, kad tektų sužinoti apie naujus buvusio vaikino santykius. Kaip jums pavyktų palaikyti draugiškus santykius, jei tiesiog erzina nauji buvusiųjų meilės interesai?

OŽIARAGIS

Jūs labai daug žinote. Tai ne į naudą, galvojant apie draugiškų santykių palaikymą tarp buvusių mylimųjų. Jei jis sudaužė jums širdį, jūs šito nepamiršite ir neatleisite. Net jei išsiskyrėte abipusiu sutarimu, vis tiek kaltinsite jį, o jei judu nerandate bendros kalbos, sutarimo, tai niekaip nebūsite draugai.

VANDENIS

Jūs labai pasyvus žmogus kai kuriose gyvenimo srityse. Po teisybei, ne pati idėja jums ne prie širdies, jūs tiesiog nesivarginsite ir nedėsite pastangų palaikyti draugiškus santykius. Juk draugystei su buvusiuoju gali prireikti nemažai abipusių pastangų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)