Pažiūrėkime, kiek yra pasirengę keistis Zodiako ženklai dėl savo partnerio, rašo brainum.ru.

1. Jautis

Jautis nė piršto nepakrutins, kad dėl kažko pasikeistų, ypač jei nėra tikras, ar ir toliau bus su šiuo žmogumi. Jis tiksliai žino, ko nori iš savo partnerio. Jo tvirtas įsitikinimas turi paaiškinimą – juk anksčiau ar vėliau horizonte pasirodys žmogus, kuris mylės Jautį be jokios būtinybės jam pasikeisti.

2. Skorpionas

Skorpionai yra labai emocingi. Šį ženklą valdo aistringas troškimas likti ištikimam sau ir savo principams. Keistis dėl kito žmogaus reiškia išduoti save ir veidmainiauti, todėl Skorpionas net nesvarsto tokios galimybės, kad ir kaip karštai mylėtų savo partnerį. Jei patys paprašysite Skorpiono pasikeisti, ilgam jo gyvenime neužsibūsite.

3. Liūtas

Savimi pasitikintis Liūtas neketina dėl kažko keistis. Šio ženklo atstovai žino, kad jiems priklauso viršenybė ir kad jiems nebereikia prie kažko taikytis. Jei panorėsite, kad Liūtas pasikeistų, jis su jumis atsisveikins ir susiras naują partnerį. Jis yra pernelyg išdidus ir pernelyg įsitikinęs savo puikumu, todėl pati idėja keistis dėl meilės jam atrodo įžeidžianti.

4. Avinas

Avinui labiau patinka keisti kitus, negu keistis pačiam. Šio ženklo žmonės būna tikri lyderiai ir juos būna sunku įtikinti, kad keistis reikia būtent jiems. Avinas jautriai vertina savo personą, nes būna įsitikinęs, kad jis pats savaime yra šaunus. Jam patinka meilės žaidimai ir jis nori pasiekti pergalę sąžiningai ir pagal visas taisykles. Keistis dėl kažko yra pati tikriausia apgaulė!

5. Šaulys

Dar vienas ženklas, kuris nesikeis, yra Šaulys. Labiausiai jis vertina laisvę, kuri reiškia galimybę visada išlikti savimi. Punktas „pasikeisti dėl meilės“ niekada nepateks į jo darbotvarkę. Šauliai mėgsta bendrauti, jie būna žavingi ir atjaučiantys ekstravertai, todėl nemato jokios būtinybės tapti kitokiais žmonėmis.

6. Ožiaragis

Tai gana konservatyvus ir jautrus Zodiako ženklas, kuris nepuola stačia galva užmegzti santykių su nauju žmogumi, vos tik su juo susipažinęs. Jis greičiausiai iš pradžių taps draugu, o jau po to atiduos savo širdį. Ožiaragiai yra savidisciplinos meistrai, jie pasižymi tvirtu, motyvuotu ir konservatyviu charakteriu. Jie veikiau liks viengungiai, negu keisis dėl meilės.

7. Vandenis

Šio ženklo žmonėms yra svarbus stabilumas ir pusiausvyra. Jie gali sutikti su kompromisu, kad išsaugotų savo santykius su partneriu. Tačiau tai nereiškia, kad Vandeniai yra pasiryžę radikaliems pokyčiams. Jie pasikeis tik tiek, kiek būtina, kad jų išrinktoji ar išrinktasis jų nepaliktų.

8. Mergelė

Mergelės būna gana įvairialypės asmenybės, jei kalbėsime apie meilės sferą. Jos visada ieško būdų, kaip patobulinti savo gyvenimą, ir jei asmeniniai pasikeitimai pagerins santykius, Mergelės joms pasiryš. Tiesa, prieš tai viską smulkmeniškai išanalizuos. Visos Mergelės yra šiek tiek linkusios į savikritiką, ir jei jaučia, kad kažkur kilo problemų, dėl meilės pasistengs išspręsti jas pačios.

9. Svarstyklės

Šis bendrauti mėgstantis ženklas labiausiai vertina pasitikėjimą ir teisingumą. Svarstyklės prigalvos visokiausių būdų, kaip pagerinti savo meilės santykius, ir kai tik šios idėjos ims materializuotis, jos imsis pokyčių, jei tai bus būtina, pavyzdžiui, saugant taiką ir ramybę asmeniniame gyvenime. Tačiau keistis jos norės tik kartu su savo partneriu, o ne vienos.

10. Vėžys

Vėžius valdo emocijos ir meilės sferoje jie atsiduoda savo jausmams. Vėžiai būna labai prisirišę prie savo partnerių ir dėl jų gali padaryti beveik viską. Vėžiai gali radikaliai keistis. Jiems prisitaikyti prie mylimo žmogaus yra įprastas ir priimtinas dalykas.

11. Žuvys

Žuvys yra altruistės ir be galo trokšta padaryti, kad kiti būtų laimingi. Jeigu jos sužinos, kad dėl savo partnerio joms reikia kažką keisti savyje, būkite tikri, kad jos tai padarys. Meilė Žuvims yra itin svarbi ir jos nepagailės nieko, kad tik jos neprarastų.

12. Dvyniai

Dvyniai yra lengviausiai prisitaikantis ženklas, galintis visiškai pasikeisti vos per vieną sekundę. Jie sunkiai pakelia rutiną ir būna linkę daug ką keisti savo asmeniniame gyvenime. Bendraujant su jais tikrai nepavyks atsipalaiduoti, tačiau jie tikrai stengsis jūsų santykių labui. Taigi jei Dvyniai dėl jūsų keisis, jie norės, kad tai suveiktų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)