Jie būna rūpestingi ir švelnūs, nuo pat vaikystės išsiskiria lakia vaizduote, todėl dažnai pasineria į nuosavą fantazijų ir svajonių pasaulį. Su jais būna įdomu, nes jų vidinis pasaulis būna toks gilus, kad juos pažinti iki galo yra neįmanoma.
Mes kalbame, žinoma, apie Žuvis.

Jos yra jausmingos ir pažeidžiamos, jautriai reaguoja į kritiką ir nešiojasi ją savo širdyje. Tačiau tai ne visada galima pastebėti, nes Žuvys yra linkusios slėpti savo tikruosius jausmus ir dažnai išgyvena nuoskaudas vienos. Šio ženklo žmonės dažnai būna draskomi prieštaringų jausmų. Jie sutinka, kad ne visi sugeba juos teisingai suprasti, o ir patys neretai nesugeba įžvelgti tikrųjų priežasčių. Tačiau juos gerai permato astrologai, rašo esotericblog.ru.

1. Žuvys daug išgyvenimų laiko savyje

Žuvys trokšta, kad žmonės jas suprastų, tačiau jos pačios ne visada randa žodžių, kuriais galėtų išreikšti, kaip jos jaučiasi ir ko joms reikia. Jos daug laiko skiria apmąstymams, todėl kai kuriems žmonėms būna sunku su jomis rasti bendrą kalbą. Duokite joms laiko, apgaubkite jas rūpesčiu, dėmesiu ir parama. Kalbėkite su jomis apie meną, fantazijas bei kūrybą ir jos įsitrauks į pokalbį.

2. Jos dažnai iškeičia tikrovę į svajones

Tikrovė Žuvims atrodo nuobodi ir varginanti. Pokyčių ir triukšmo pasaulyje jos nesijaučia komfortiškai, todėl dažnai ieško ramybės tarp nuosavų minčių. Savo svajonių ir fantazijų pasaulyje jos gali rasti įkvėpimo ir dvasiškai pailsėti. Priimkite šią Žuvų savybę ir jums bus lengviau su jomis rasti bendrą kalbą.

3. Jos patiklios

Jaunystėje Žuvys būna pasirengusios atiduoti savo širdį tam, kas, jų nuomone, jos nusipelno. Jos greitai įsimyli ir būna emocingos. Jos be ribų gali pasitikėti savo partneriu ir yra pasiryžusios dėl jo padaryti bet ką. Tačiau toks atsidavimas dažnai virsta katastrofa. Vieną kartą sudaužyta Žuvų širdis jau niekada nebebus tokia pati.

4. Žuvys nori su jumis suartėti, bet bijo, kad bus įskaudintos

Žuvys yra geros, rūpestingos ir dėmesingos, bet žmonės dažnai piktnaudžiauja šiomis savybėmis. Jos trokšta artimų santykių, bet dėl skaudžių praeities patirčių jos bijo atsiverti. Suteikite joms galimybę ir pamatysite, kokie gilūs ir puikūs gali būti jūsų santykiai.

5. Joms reikia daug laiko ir erdvės sau

Tai nereiškia, kad jos nenori jūsų matyti. Tiesiog išorinis pasaulis pernelyg jas išsunkia ir išvargina. Žuvims būtina kurį laiką pabūti vienoms – tai padeda joms susigrąžinti harmoniją. Tačiau joms taip pat būtinas palaikymas ir dėmesys, todėl nepaleiskite jų vienų pernelyg toli.

6. Jos labai nepriklausomos

Jos nemėgsta kažkuo remtis ir stengiasi savo tikslų siekti savo jėgomis bei ištekliais. Jas gąsdina pernelyg aukšti reikalavimai ir lūkesčiai, jos bijo, kad bus apribota jų laisvė. Taigi niekada nedarykite joms spaudimo. Jei būsite kantrūs ir nekelsite jokių reikalavimų, Žuvys taps pačiais ištikimiausiais ir patikimiausiais draugais ar partneriais.

Žuvys – sudėtingas Zodiako ženklas. Tačiau jei sugebėsite rasti su jomis bendrą kalbą, galėsite dėkoti likimui, kad pasiuntė jums tokį puikų draugą ar partnerį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)