Kiekvieno žmogaus gyvenimas yra nepakartojamas, tačiau yra punktų, kuriuos būtinai reikia įgyvendinti, svetainėje esotericblog.ru pataria bioenergetikai.

Sukurti šeimą ir pratęsti giminę

Būtinybę sukurti harmoningą šeimą šiais neribotų galimybių laikais kai kurie žmonės laiko antraeiliu dalyku. Pirmą vietą jiems užima karjera ir mokslai. Žinoma, tai užtikrina gerą pagrindą šeimos gyvenimui. Tačiau negalima eiti prieš gamtą, užmezgant atsitiktinius ryšius. Turėkite antrąją pusę ir jūsų sąjunga tik suteiks energijos ir sustiprins troškimą gyventi vaisingai.

Kai kalbame apie vaikus, galvoje turime ne tik biologinį savo giminės pratęsimą, bet ir rūpestį savo palikuonių gyvenimu bei auklėjimu. Todėl tie žmonės, kurie susilaukia nesantuokinių vaikų, neužtikrina jiems pilnavertiško gyvenimo. Vaikui reikia matyti, kad jo motina yra laiminga, o jo tėvas – stiprus ir rūpestingas vyras, į kurį galima lygiuotis. Būtent taip mažylis supranta, kaip reikia gyventi, ir seks jūsų pavyzdžiu.

Padėti žmonėms

Stenkitės nesavanaudiškai padėti žmonėms, patekusiems į sudėtingą gyvenimišką padėtį. Tegu tai būna visai nedidelė pagalba, tačiau elkitės nuoširdžiai. Aukštesnės jėgos įvertins jūsų gerą poelgį. Vėliau kažkuriuo momentu, kai jums patiems reikės pagalbos, sulauksite paramos iš kitų žmonių.

Galite išdalyti vargšams nebenešiojamus drabužius ar surengti našlaičiams šventę ir juos pavaišinti. Jūs patys pajusite, kaip už jūsų nesavanaudišką pagalbą jus aplankys galinga grįžtamoji žmonių dėkingumo energija.

Palikti kažką po savęs

Geras atminimas šiame pasaulyje yra jūsų kapitalas, kuris liks ateinančioms kartoms. Muzikantai kuria puikią muziką, kuri bus klausoma dar ilgai po jų mirties. Poetai rašo eiles, kurios išaukština kiekvieną aukštesnių jėgų kūrinį.

Programuotojai gali sukurti kompiuterinę programą, kuri ateities žmonėms padės lengviau gyventi Žemėje. Kiekvienas žmogus yra pajėgus padaryti kažką, kas suteiks kitiems žmonėms bent lašelį džiaugsmo. Toks jo palikimas gyvuos dar ilgai po jo mirties ir garbins Gyvenimą bei žmonijos vystymąsi.

Pamatyti pasaulį

Netikėkite melagingais žodžiais, kad kelionės yra tuščias pinigų švaistymas. Televizorius ar internetas niekada nepakeis realios galimybės pažinti naujas šalis, miestus ir kultūras. Turite asmeniškai pamatyti pasaulio grožybes, paragauti egzotiško maisto, pasigėrėti nuostabiais peizažais ir įspūdingais architektūriniais kūriniais.

Kelionės praturtina žmogų ir suteikia jam galimybę suvokti, koks nuostabus yra Gyvenimas visomis savo formomis. Puiku, jei į kelionę galite pasiimti draugų ar mylimą žmogų. Vaikams taip pat reikia skiepyti meilę naujiems ir nematytiems dalykams – jie ne tik praplės akiratį, bet ir padės mokytis kalbų. Ateityje galimybė keliauti taps puikiu stimulu geriau ir kokybiškiau dirbti.

Rasti savo darbą

Jaunystėje dauguma žmonių žengia tuo keliu, kurį jiems parinko tėvai. Tačiau su amžiumi daug žmonių pastebi, kad jų pašaukimas susijęs su visai kita gyvenimo sritimi. Sutikite: skaudu pripažinti, kad gyvenate pagal svetimą programą, net jei ją parinko artimiausi žmonės.

Gyvenime ieškokite savo pačių kelio, nes tapti laimingu žmogumi galima tik realizavus save toje sferoje, kuri jus tikrai domina. Žengdami savo keliu bandykite naujoves, eksperimentuokite, nebijokite sunkumų – jie yra įveikiami.

Tai tik trumpas, bet esminis sąrašas, kuriuo turite vadovautis, jei norite gyventi laimingai ir harmoningai. Jei mąstote apie tai, ką reikia suspėti nuveikti šiame gyvenime, bioenergetikai pataria vadovautis nuojauta ir ieškoti kelių, kurie leistų kiekvieną dieną realizuoti savąjį „aš“. Laimė visada yra šalia, tačiau į gyvenimą turite žvelgti rimtai, jei norite, kad jus lydėtų sėkmė, laimė ir harmonija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)