Kad sužinotumėte savo vardo energetiką, jums pakaks suskaičiuoti savo tikrojo (nesutrumpinto) vardo raides. Numerologai mano, kad būtent nuo raidžių skaičiaus priklauso žmogaus likimas ir charakteris.

Vardai iš dviejų raidžių (lietuviškų vardų iš dviejų raidžių nebūna – DELFI past.). Vardų numerologijoje tokie vardai laikomi per mažai apsaugotais. Žmonės turintys tokius trumpus vardus, gyvenime būna labai pažeidžiami. Jiems tenka daug išbandymų, todėl jiems patariama sustiprinti savo energetiką.

Vardai iš trijų raidžių (Ada, Alė, Ona ir kt.). Tokie vardai žmogui suteikia prieštaringą natūrą. Tokius vardus turintiems žmonėms būna sunku gyvenime rasti savo pašaukimą. Jie būna labai nepastovūs ir lengvabūdiški. Iš pradžių juos žavi vieni dalykai, o vėliau juos patraukia visai kas kita.

Vardai iš keturių raidžių (Inga, Adas, Rasa, Aida, Ilja, Ieva ir kt.). Tokie vardai savo šeimininkus apdovanoja atvirumu ir išsilaisvinimu. Tokius vardus turintys žmonės nemoka saugoti paslapčių ir dažnai elgiasi iššaukiančiai. Nepaisant to, asmeniniame gyvenime ir profesinėje veikloje jie vertina stabilumą.

Vardai iš penkių raidžių (Jonas, Dalia, Miglė, Ignas, Gustė, Morta ir kt.). Anot numerologijos, tokie žmonės būna lyderiai. Jie yra organizuoti, randa bendrą kalbą su aplinkiniais ir visada visose srityse stengiasi būti pirmi. Nepaisant to, jie dažnai padaro nelogiškų ir spontaniškų sprendimų.

Vardai iš šešių raidžių (Petras, Jurgis, Darius, Marius, Marija, Sofija, Donata, Fausta ir kt.). Žmonės, turintys vardus iš šešių raidžių, būna harmoningi. Jie būna patenkinti tuo, ką turi, bet vis tiek siekia daugiau. Nemažą reikšmę savo gyvenime jie skiria meilei.

Vardai iš septynių raidžių (Neringa, Jadvyga, Barbora, Sigitas, Džiugas, Vakaris ir kt.). Žmonės, turintys tokius vardus, būna labai talentingi. Tačiau jie retai realizuoja savo talentus, nes jiems nebūdingas stiprus charakteris. Jie taip pat būna linkę viskuo abejoti, nors išoriškai atrodo labai susikaupę ir pasitikintys savimi.

Vardai iš aštuonių raidžių (Modestas, Vytautas, Žydrūnas, Julijona, Raimonda ir kt.). Tokius vardus turintys žmonės siekia laisvės ir nepriklausomybės. Tai reformatoriai ir revoliucionieriai. Tačiau jų gyvenimo kelias dėl nepaprasto charakterio dažnai būna nelengvas. Tokių vardų savininkams būna sunku rasti bendrą kalbą su tais žmonėmis, kurie jiems yra nemalonūs.

Vardai iš devynių raidžių (Gintautas, Kristupas, Romualdas, Augustina, Margarita, Kornelija ir kt.). Šios grupės vardų savininkai pasižymi labai gera intuicija. Tačiau ne visi ją išnaudoja. Šie žmonės būna paslaptingi ir neprognozuojami. Dažnai jie svajoja apie geresnį gyvenimą, tačiau tam, kad pasiektų savo tikslą, neskiria ypatingų pastangų.

Vardai iš dešimties raidžių (Valentinas, Žygimantas, Pranciškus, Anastasija, Aleksandra ir kt.). Žmonių, turinčių vardus iš 10 raidžių, gyvenimas būna labai keistas. Pirmoje gyvenimo pusėje juos lydi nepaaiškinami įvykiai. Dažnai, būdami jauni, jie netenka artimų žmonių ar tampa nelaimingų atsitikimų aukomis. Tačiau kad ir kokios būtų aplinkybės, jiems pavyksta iš vandens išlipti sausiems. Antroje gyvenimo pusėje jie pasiekia karjeros aukštumų ir mėgaujasi šeimine laime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)