113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžia, kaip nelauktomis pavasarinėmis šalnomis, gali stebinti aštresnėmis situacijomis ir patyrimais. Branginkite meilės, draugystės jausmus, kaip nuo šalnų saugodami besiskleidžiančius žiedus, pasaugokite novatoriškas idėjas, neskubėkite jų viešinti, bendraudami – rūpestingai rinkitės žodžius.

Gegužės pirmosios dienos, Mėnuliui viešint Šaulio ženkle, ypač tiktų partnerystės ryšių užmezgimui, komandiruotėms, išvykoms bei kelionėms.

Savaitės viduryje svarbu būtų priimti gyvenimą tokį, koks jis yra – su visa jo įvairove: pakilimais, nusileidimais, įveikiamais sunkumais, bei pergalių džiaugsmu.

Antroje savaitės pusėje norėsis planuoti, numatyti tolesnius įvykius, tačiau būkite pasiruošę netikėtumams. Kaip pavasarinio vėjo gūsiai, šiomis dienomis gali lankyti netikėtos mintys ir idėjos, galite nelauktai sutikti įdomių žmonių ir sulaukti jums palankių pasiūlymų.

Savaitgalis įdomus šauniais renginiais, Motinos dienos švente. Tai metas, kai galime pradžiuginti savo meile ir dėmesiu jums gyvybę dovanojusį žmogų, kai gera bus dalintis gerumu ir pavasarine nuotaika.

Šaunios jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas