Mums atrodo, kad skaičiai svarbūs tik matematiniu požiūriu, bet iš tiesų būtent numerologija parodė, kad skaičiai gali turėti įtakos mūsų likimui. Numerologų manymu, skaičius galima suskirstyti į sėkmingus ir nesėkmingus. Tolimesniame straipsnyje sužinosite, kokie skaičiai yra sėkmingi, o kokie žada pavojus.

Sėkmingi skaičiai

Likimas nuolat siunčia mums signalus, deja, mes retai juos pastebime. Kartais net įprastas skaičius ant banknoto ar ant kelio ženklo gali reikšti daugiau, nei manome. Daug metų numerologai siekė išsiaiškinti, kokie skaičiai pranašauja mums sėkmę, o kokie – negandas. Ši informacija padės pasirengti ateities įvykiams ir pagal galimybes išvengti didelių klaidų.

1 – stiprus skaičius. Vienetas simbolizuoja vidinę energiją, kryptingą tikslo siekimą. Šio skaičiaus globojami žmonės turi tvirtą charakterį, yra ištvermingi. Jie dažniau nei kiti pasiekia aukštumų, sugeba įveikti bet kokias kliūtis.

2 – gerumas ir viltis. Nuo senų laikų dvejetas buvo meilės ir gerumo simbolis. Jis padeda žmonėms atrasti laimę asmeniniame gyvenime, palaiko tuos, kurie nori sukurti šeimą.

3 – ryžtingumas. Trejetas suteikia pasitikėjimo, stiprina savivertę, saugo žmogų nuo neapgalvotų poelgių. Šis skaičius laikomas karjeristų globėju, jis padeda siekti savo tikslų, saugo nuo priešų ir pavyduolių.

4 – kantrybė. Ketvertas padės ištverti ir įveikti bet kokius sunkumus. Šis skaičius taip pat yra patvarumo, stabilumo simbolis. Ketvertas neša sėkmę, pritraukia turtus.

5 – lyderių skaičius. Jei esate verslininkas ar tik svajojate apie savą verslą, jums padės penketas. Numerologai laiko penketą vienu iš stipriausių skaičių.

6 – atsakingumas. Jei negalite pradėti naujo dalyko, neužbaigę seno, vadinasi, esate globojamas šešeto. Tai atsakingumo, tvarkingumo ir atjautos skaičius.

7 – kūrybingumas. Dauguma poetų, dailininkų tvirtina, kad septynetas pažadina jų kūrybingumą. Iš numerologijos žinoma, kad šis skaičius simbolizuoja dar ir individualumą, kuris būtinas visiems kūrybingiems žmonėms.

9 – energija. Devynetas – sėkmingas skaičius sveikatos požiūriu. Ji padeda žmogui įgauti dvasios stiprybės, palaiko sunkią akimirką, saugo nuo ligų ir negandų. Be to, jis gerina nuotaiką, stiprina pasitikėjimą savimi, o juk kartais būtent jo trūksta, kad mus lydėtų sėkmė.

Nesėkmingi skaičiai

Kaip jau supratote, kai kurie skaičiai pritraukia sėkmę ir laimę, bet metas sužinoti, kokie skaičiai pranašauja nesėkmes. Numerologai tvirtina, kad tokių skaičių geriausia vengti, antraip jie gali pridaryti didelių bėdų gyvenime.

8 – nestabilumas. Jei esate globojamas aštuoneto, vadinasi, jūsų gyvenimas labai permainingas, nestabilus. Permainos jūsų gyvenime tokios dažnos, kad nespėjate su gyvenimo ritmu. Deja, išvengti skaičiaus įtakos neįmanoma, ypač jei jis yra jūsų gimimo datoje ar yra buto numeris. Tiesa, jo energiją galima pasitelkti savo naudai.

11 – nepaisant to, kad vienetas – sėkmę nešantis skaičius, du vienetai šalia gali prišaukti nesėkmę. Vienuolika simbolizuoja netvarką, neužtikrintumą ir neveiklumą.

13 – turbūt visi žino, kad šis skaičius pavojingas. Negatyvių asociacijų priežasčių labai daug, o viena iš labiausiai paplitusių – tikėjimas tryliktos ienos penktadienio negatyvia energija. Tikima, kad šią dieną žmogus rizikuoja susidurti su bėda ar net katastrofa. Net skeptikai tvirtina, kad šis skaičius neretai atneša nemalonumų. Liaudies išmintis byloja – jei namuose yra trylika svečių, paskutinis atėjęs gali greitai palikti šį pasaulį.

17 – daugelyje šalių šis skaičius kelia nerimą. Anot Romos raštų, jis simbolizuoja gyvenimo pabaigą ir žmonijos žūtį. Žmonės, gimę 17 dieną. Visada turi būti budrūs.

39 – Rytų šalyse šis skaičius turi prastą reputaciją. Kai kuriose vietose jis netgi yra žargono žodis, kurio reikšmė – „suteneris“. Pamatę kelio ženklą su skaičiumi 39, kai kurie Rytų gyventojai apsisuka ir važiuoja į kitą pusę.

666 – daugeliui žinomas, kaip nelabojo skaičius. Bet Biblijoje Jonas krikštytojas jį vadina žvėries skaičiumi, o žvėrimi laikomas Antikristas – Jėzaus Kristaus priešininkas. Nuo senų laikų trys šeštai įspėja apie pavojų ir net apie tragediją, taigi gąsdina žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)